Nisu pričali mjesecima

Bratska svađa zbog žene

"Harry je zbog komentara o Meghan Williama nazvao snobom, nisu pričali mjesecima"
Lifestyle / Obitelj | 26. 07. 2020. u 18:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princ William i Kate Middleton navodno su jako uvrijeđeni nakon što su procurili detalji nove knjige o Meghan i Harryju pod nazivom Pronalazak slobode.

Iako su se Meghan i Harry ogradili od knjige, Daily Mail piše kako su Kateini i Williamovi bliski prijatelji skočili u obranu kraljevskog para o kojem autori ne pišu baš laskavo.

Navodno su izjavili kako su William i Kate za Meghan "prostrli crveni tepih" te da su "napravili sve što su mogli" kako bi se ona osjećala dobrodošlom u kraljevskoj obitelji.

U knjizi, kako piše Daily Mail, detaljno su opisani događaji koji su prethodili tome da se Harry i Meghan povuku iz kraljevskog života. Harry i Meghan su, doduše, porekli da su intervjuirani za ovu knjigu.

Između ostalog, otkriveno je da se Harry naljutio na Williama i nazvao ga "snobom" nakon što ga je William upozorio da uspori "s tom curom". William je, navodno, bio zabrinut za brata jer je sumnjao da ga Meghan želi iskoristiti dok je Harry "zaslijepljen požudom". Nakon toga braća mjesecima nisu razgovarala, a navodno se ni Kate nije potrudila popraviti njihov odnos jer joj Meghan "nije bila baš draga".

Autori također navode da su Harry i Meghan osjećali da ih ne shvaća ozbiljno te da su sumnjali da netko iz palače novinarima otkriva stvari o njima.

Pišu i kako su članovi kraljevske obitelji Meghan nazivali "Harryjevom curom za zabavu" i komentirali kako dolazi s "puno prtljage".

"Ima nešto u toj curi zbog čega joj ne vjerujem", navodno je komentirao jedan stariji član.

Prijatelji Kate i Williama se, navodno, ljute jer smatraju da je krivo tvrditi kako oni nisu napravili sve da prihvate Meghan.

"Krivo je tako nešto uopće pretpostaviti. Kako mogu reći da nisu doživjeli toplu dobrodošlicu kad su Meghan pozvali u svoju kuću za Božić i napravili sve što mogu da se osjeća kao kod kuće? Čak su joj osobno pripremili omiljenu vegansku hranu", navodi izvor za Daily Mail.

Knjiga pod nazivom Pronalazak slobode trebala bi biti objavljena u kolovozu, a očekuje se da će rasvijetliti frustracije para zbog palače i medija, izvijestili su lokalni mediji u subotu.

"Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa nisu intervjuirani i nisu dali doprinos knjizi Pronalazak slobode", rekao je glasnogovornik para u izjavi.

"Ova se knjiga temelji na vlastitim iskustvima autora kao članova kraljevske službe za medije i vlastitom neovisnom izvještavanju", dodaje se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close