hajdučke vrleti

Blidinje: Čarobnim spotom najavili dolazak blagdana

Iz restorana Hajdučke vrleti kažu kako im je idejna namjera bila da u mjesecu darivanja naglase važnost obitelji, mira i zajedništva.
Lifestyle / Obitelj | 07. 12. 2019. u 11:23 Bljesak.info
Doživljaj iznad uobičajnog - Hajdučke Vrleti Blidinj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve češća su i brojna pitanja baš u predblagdansko vrijeme: Gube li se stari običaji i tradicije zbog sve izražajnijeg konzumerizma? Slobodno se možemo zapitati dolaze li nam to blagdani svake godine sve ranije?  Nekima su blagdani prije svega briga, stres i (financijska) obveza od koje se dugo vremena oporavljaju.

''Hajdučke vrleti slove kao jedan od najposebnijih bosanskohercegovačkih hotela i restorana upravo zbog njegovanja tradicionalne hercegovačke kuhinje, domaćinske atmosfere i obiteljskog pristupa poslu. Priznajemo, često volimo naglašavati te atribute koje ponosno ističemo. No, to nosi i svoju odgovornost. Odgovornost prema zaštiti i promicanju obiteljskih vrijednosti'', poručili su iz središta Parka prirode Blidinje gdje se i nalazi ovaj restoran.

Kažu kako im je idejna namjera bila da u mjesecu darivanja naglase važnost obitelji, mira i zajedništva. Nadaju se da ovaj njihov video uradak pod sloganom #DoživaljajIznadUobičajnog nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

''Prilikom realizacije ovog projekta, vodili smo se našim dobro znanim postulatima: domaće, organski, naše. Nije ovaj promo spot produkcijski savršen, niti je scenarij nastao u kuhinji poznatog redatelja, niti su korišteni profesionalni glumci kako bi utjelovili jednu sretnu obitelj samo za potrebe snimanja.

Jednako kao kad mijesimo naš domaći kruh, pržimo savršeno nesavršeni uštipak, pripremamo  jelo ispod peke, pečemo pole, to činimo na desetke puta dnevno, uvijek s istom emocijom, ali pritom ne možemo utjecati na to da svako jelo ispadne svaki put potpuno identično.  Isto vrijedi i za snimanje našeg  video spota. Istina, postojao je neki okvirni scenarij, ali da snimamo video deset puta za pretpostaviti je da bismo imali najmanje deset različitih priča. Smatrali smo da nije vrijedno ponavljati istu scenu nebrojeno puta dok vani sniježi kako bismo dobili savršen kadar, nego smo negdje usput shvatili da je jedini savršen kadar –  iskreni dječji osmijeh'', navode dalje iz Hajdučkih vrleti.

Kažu kako cilj video spota nije samo promoviranje vjekovne arhitekture i iznenađujuće prirodne ljepote Blidinja, niti unutrašnjosti ovoga ugostiteljskog objekta. Kažu kako sa ovim videom žele potaknuti sve gledatelje da jednostavno zagrle svoje dijete, pozovu svoje djedice i bakice, da počastite svoje kumove, odbijete beznadežno satima čekati u redovima trgovina, popijete čašu domaćeg vina i poželite prigristi nešto s  tradicionalne hercegovačke trpeze, pa bilo gdje, bilo kad.

Kopirati
Drag cursor here to close