Čestitke!

Mostar: 5 beba u novogodišnjoj noći

Redakcija internet portala Bljesak.info i osoblje firme Moj taxi ovom prilikom porodiljama upućuju čestitke, uz želje za puno zdravlja i uspjeha u 2019. godini.
Lifestyle / Obitelj | 01. 01. 2019. u 10:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na porođajnim odjelima bolnica u Mostaru tijekom prvog dana 2019. godine do 10 sati rođeno je ukupno pet beba.

Ekipa portala Bljesak.info ovog jutra obišla je porođajne odjele Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar i Kantonalne bolnice (KB) 'dr. Safet Mujić' u Mostaru.

U SKB rođene su tri bebe. Majke koje su na svijet donijele prve bebe u 2019. godini su Monika Misir (muška beba, težina 2700 gr, dužina 49 cm), Nikolina Čolović (muška beba, težina 2150 gr, dužina 49 cm) i Kristina Perić (muška beba, težina 3500 gr, dužina 54 cm).

Prva beba u ovoj ustanovi rođena je u 1:05 sati iza ponoći (beba Čolović), druga je rođena u 3 (Perić), a treća u 4 sata iza ponoći (Misir).

U KB 'dr. Safet Mujić' do 10 sati rođene su dvije bebe, a rodile su Sabina Brkan (muška beba, težina 3800 gr, dužina 55 cm) i Zorica Sulejmanović (muška beba, težina 3200 gr, dužina 53 cm). Prva beba u ovoj ustanovi rođena je u 6:40 sati.

Istaknut ćemo da je nekim majkama ovo bio prvi porod, dok je gospođa Sulejmanović na svijet donijela živu i zdravu osmu bebu u svojoj obitelji.

Ovom prilikom redakcija portala Bljesak.info uz tehničku pomoć firme Moj taxi Mostar majkama novorođenčadi uručili su poklon pakete sa potrepštinama za bebe. Također, osoblje porođajnih odjela su dobili prigodne novogodišnje poklone.

Redakcija internet portala Bljesak.info i osoblje firme Moj taxi ovom prilikom porodiljama upućuju čestitke, uz želje za puno zdravlja i uspjeha u 2019. godini.

Kopirati
Drag cursor here to close