Šesan, lip i fin

Marin Čilić će dobit drugog sina

Kako su Ćilići potvrdili za magazin Gloria, ove jeseni jednogodišnji Baldo Čilić dobit će mlađeg brata.
Lifestyle / Obitelj | 05. 05. 2021. u 21:55 Bljesak.info / Tportal

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proslavljeni tenisač Marin Čilić i njegova supruga Kristina ove će jeseni ponovno uživati uz novorođenče, budući da je lijepa Kristina trudna.

Kako su potvrdili za magazin Gloria, ove jeseni jednogodišnji Baldo Čilić dobit će mlađeg brata.

Sretnu vijest je 32-godišnji Međugorac Marin Čilić, sa svojom dvije godine mlađom suprugom Kristinom čuvao od javnosti, no budući da su već 'na pola puta' te trudnički trbuščić ova psihologinja i politologinja rodom iz Cavtata više ne može kriti, odlučili su sve potvrditi.

'Točno smo na pola puta, zasad je sve u najboljem redu i nadamo se da će tako i ostati. Opet očekujemo dječaka koji je jednako aktivan u trbuhu kao što je bio i Baldo. O imenu nismo još ni razmišljali, no već znamo da će ga nakon Balda biti teško odabrati', rekla je Kristina Čilić za Gloriju i otkrila da se zasad dobro osjeća, iako već dvije godine ne zna što znači naspavati se.

Za svog sina Balda, koji je rođen u veljači prošle godine, kažu da je živahno, aktivno i društveno dijete.

'Problem je jedino što i noći provodi u veselom ritmu, tako da rijetko uhvatimo predah. U akciji smo od 0 do 24. Ima dana kad taj dupli program zna biti naporan, posebno ako je Marin na turniru, ali ne žalimo se jer stvarno uživamo zajedno. Čovjek se na sve navikne pa tako i na malo sna', dodala je lijepa trudnica.

Kopirati
Drag cursor here to close