Isprobaj

Ovaj pomalo neobičan trend lakiranih noktiju hit je ovoga ljeta

Dok neke žene vole prozirno i prirodno, druge žele upadljivo i šareno. Stoga ovog ljeta, uz decentne „caramel nokte“, postoji i jedan upadljiv trend – a zapravo nije baš toliko nov.
Lifestyle / Moda | 10. 07. 2020. u 14:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovaj trend lakiranih noktiju savršen je za sve koji žele nešto upadljivo. Ovdje također vrijedi pravilo „manje je više“. Naime, na nokte se nalakiraju mali detalji – otkrit ćemo ti o kakvim je to detaljima riječ.

Trendovi lakiranja noktiju uvijek su priča za sebe. Dok neke žene vole prozirno i prirodno, druge žele upadljivo i šareno. Stoga ovog ljeta, uz decentne „caramel nokte“, postoji i jedan upadljiv trend – a zapravo nije baš toliko nov.

Zahvaljujući brazilsko-američkoj glumici Camili Mendes, ove godine su opet popularni takozvani „kaktus nokti“. Mali zeleni detalj na noktima bio je već prije nekoliko godina u modi, a ovo ljeto doživljava veliki povratak.

Camila si je nalakirala na nokte mali kaktus na proslavi svog novog filma „Hulu“ i time je pokrenula novi trend lakiranja koji se munjevito proširio Instagramom.

Treba priznati kako je ovaj dizajn za nokte nešto posebno i možda nije po svačijem ukusu. Ali, limunski zelena i šarena francuska manikura, kakvu nosi Camila Mendes, aktualne su.

Poanta je u tome da bi svoje nokte trebala „uskladiti“ s ljetnim temperaturama – stoga je mali zeleni kaktus savršen za to, piše miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close