Kralj zime

Dugi kardigan - zimom 2020. će sigurno vladati

Poput kaputa dugi kardigani jedan su od najpoželjnijih komada predstojeće sezone
Lifestyle / Moda | 28. 09. 2020. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pomalo boemskog štiha, napola džemper, napola kaput, dugački kardigan je it predmet predstojeće sezone, barem kad je riječ o pletenini.

Cijeli stajling možeš graditi oko njega, a još jedna prednost je i što je stvoren za slojevito oblačenje - idealno za ovo nepredvidljivo vrijeme kad temperatura skače i pada nekoliko puta u istom danu. Zimi se pak, kao dodatni topli sloj, može nositi ispod kaputa.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

I did a thing yesterday #NYFW

Objavu dijeli Michelle Madsen (@michelletakeaim)

Ove godine nose se kardigani od finog glatkog pletiva, ali i rebrastog, te oni pleteni od vune vrlo debele niti, piše miss7.

Kako stilizirati dugački kardigan?

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

all the autumn feels head to toe in @scoop - available at @walmart #scoopstyle #walmartfashion ad

Objavu dijeli Michelle Madsen (@michelletakeaim)

Zapravo, teško se možemo sjetiti odjevnog predmeta uz koji ne ide: nosi se na skinny traperice jednako kao na hlače širokih nogavica ili pak kratke hlače, ispod njega možeš odjenuti jednako dolčevitu kao i kratki topić bez rukava. Ide i na tenisice i na čizme, a mrske mu nisu ni romantične haljine ni uske olovka suknje i štikle - outfit za ured.

Prevladavaju najčešće tipični jesenski smeđi tonovi, u paleti od bež, preko boje duhana do hrđavo smeđe te klasične boje, crna, siva i bijela s pokojim drukčijim komadom, poput žarko žutog kardigana.

Kombinacije s kardiganom djeluju opušteno, a opet na neki način i elegantno. Nije čudno što se ovaj svestrani predmet vraća svakih nekoliko godina. Zimom 2020. će sigurno vladati.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close