U jesenskoj sezoni

Vratio se modni trend koji smo obožavali pa prezirali

High street brendovi 'podstavili' su novosezonske bluze, košulje, haljine, sakoe jastučićima za ramena, a da je svijet ponovno spreman prigrliti ovaj trend.
Lifestyle / Moda | 20. 08. 2020. u 09:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U 80-ima smo obožavali i nosili jastučiće za ramena baš uz sve, i uz one najnježnije bluze i na kaputima, a onda smo odjednom shvatili da izgledamo poput igrača ragbija i taj trend je nestao. Zapravo, nije nestao već se, izgleda, pritajio da bi sada ponovno eksplodirao, a sudeći po najavama novih kolekcija, obilježit će i modnu jesen.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Pretty little things @thelittlemodel_ in our Eva #muscletee #backinstock #frankiegirl #thefrankieshop

Objavu dijeli Frankie (@thefrankieshop)

High street brendovi 'podstavili' su novosezonske bluze, košulje, haljine, sakoe jastučićima za ramena, a da je svijet ponovno spreman prigrliti ovaj trend, testirala je i dokazala jedna pamučna majica koja poharala ovo modno ljeto, o čemu smo već pisali.

Naglašena ramena već su nekoliko sezona jako trendi, od puf rukava do volana koji su davali naglasak na taj dio tijela, a sada je došlo vrijeme za ultimativno isticanje. Tako Zara i Mango u novim kolekcijama donose komade s jastučićima kojih će, ne sumnjamo, uskoro biti još više.

No, nisu samo topovi i bluze urešeni ovim detaljem, u Zari smo pronašli haljine s jastučićima, ali i bodi.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@beasecret #zara #zaraoutfits

Objavu dijeli ZARA OUTFITS (@zara.outfits)

U novosezonskoj kolekciji Manga također se može pronaći odjeće s ovim detaljem, a nama se posebno sviđa ova klasična bijela košulja, piše portal miss7.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close