Živimo retro

Vogue: ''Bush'' se vratio u modu

The Vogue je ovog ljeta jasno i glasno rekao – žene, živimo retro, vratimo se u divlje sedamdesete; probudite spavajuću zvijer u sebi, dajte dlakama da slobodno i raskošno dišu.
Lifestyle / Moda | 02. 08. 2018. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolje depilirana i glatka "brazilka", živio povratak u naturalni džungla izgled ženskog međunožja! Kada Vogue diktira modni trend, a zna se kako to suvereno i moćno radi najmoćnija fashion žena Anna Wintour, onda nam se s novima 20-ima iz 21. stoljeća u modu opet vraća rustikalna, "bush" ili dlakava ženska pubična zona.

The Vogue je ovog ljeta jasno i glasno rekao – žene, živimo retro, vratimo se u divlje sedamdesete; probudite spavajuću zvijer u sebi, dajte dlakama da slobodno i raskošno dišu. Štoviše, precizirao je, vratimo džunglu, s napomenom urednu, i nastavimo snažno, moćno i suvereno trend koji su prije nekog vremena uvertirno, vrlo lukavo otvorila dlakava ženska pazuha, piše Slobodna Dalmacija.

Naturale izgled zasigurno će otvoriti i pitanja i dvojbe, imat će svojih dobrih komentara i iznimno loših kritika. Rastužit će zasigurno obilati broj muškaraca koji radije od naturalnog biraju goli baby look odraslog ženskog međunožja. Isto tako će i obradovati brojne trendseterice jer će ih konačno riješiti pratećih pojava mučne, izrazito bolne brazilske depilacije. Vogue sve to uzima u obzir preko svojih komentatora uplećući i socijalna, reklo bi se i feministička razmišljanja o moćnoj, jakoj ženi koja i na ovakav način pokazuje kako ne podliježe muškoj standardnoj patrijarhalnoj dominaciji.

– S porastom društvenih medija, raznih društvenih platformi, ženama postaje sve ugodnije raspravljati o svojim dlakama – kažu While Lillian Tung i Laura Schubert, osnivačice Fur kompanije, koja plasira proizvode za njegu pubične zone i kože.

No ako Vogue gura džunglu, to ne znači da inzistira i na neuređenom, preobraslom izgledu. Po tom su pitanju jasni, povratak u divlje sedamdesete "da", ali samo u urednom, ekstra uređenom, šminkerskom izdanju. Tim smjerom nude i određene savjete po pitanju njege, brige, održavanja, trimanja, navlaživanja, hranjenja, prozračivanja donje femina frizure, kako bi i džungla žena, ona koja živi kako želi živjeti, bila trendy i "in".

– Za dobar "bush" izgled uložite novac u male škarice, ne one kojima režete papire ili stvarčice u kuhinji. Prije uporabe dobro ih sterilizirajte alkoholom. Na pomoći vam može biti i malo zrcalo, ako je međunožna frizura duga, te dobra depilacijska krema za lokaliziranje "busha". Piling je odlična preduvertira, on pomaže u sprječavanju gadnog problema koji muči brojne žene, urastanja dlaka.

Kompletno prirodno traži i zdravi režim čišćenja, uporabu šampona odgovarajućeg ph, bez mirisa i parabena, koji se koriste samo na vanjskom dijelu. Za sprječavanje oštrih krajeva i postizanje mekoće dlake odlična su ulja, posebice ono od kadulje. I, što je važno, pustite dlake da dišu. Ne pakirajte ih i u uske gaćice, loše neprozračne sintetičke materijala. Vratite im meki pamuk. I živite slobodno – označava Vogue novu žensku dekadu.

Kopirati
Drag cursor here to close