'Schwein gehabt!'

Njemački rukometni dužnosnik iznenadio modnom kreacijom

Na prvenstvu Europe u rukometu dopredsjednik njemačkog rukometnog saveza (DHB), Bob Hanning (51), pojavljuje se u dukserici sa živopisnim motivima zbog kojih su ga Nijemci prozvali 'Mister Piggy'.
Lifestyle / Moda | 11. 01. 2020. u 12:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mnogi ljudi njeguju svoj fetiš ili zaštitni znak kod odijevanja, bilo da se radi o detaljima po kojima ih se prepoznaje ili o ukupnome modnom stilu.

Na neke nas asociraju naočale, na druge kape i šeširi, dok su treći opsjednuti neobičnim cipelama, šarenim košuljama, žutim kaputima...

Na prvenstvu Europe u rukometu, koje se ovih dana održava u Austriji, Švedskoj i Norveškoj, dopredsjednik njemačkog rukometnog saveza (DHB), Bob Hanning (51), pojavljuje se u dukserici sa živopisnim motivima zbog kojih su ga Nijemci prozvali 'Mister Piggy'.

Nije poznato ima li njegov izbor jakne poveznicu s njemačkom uzrečicom 'Schwein gehabt!' (imati sreću, u slobodnome prijevodu), ali 'imati svinjče' za mnoge nije loša opcija.

Foto: dpa /  dopredsjednik njemačkog rukometnog saveza (DHB), Bob Hanning, 'fura svoj fazon'

Hanning je najavio da će i dalje nositi šarene jakne i dukseve, a ovaj u kojem se aktualno 'šepurio' na utakmici između Njemačke i Nizozemske dizajniran je kod modnog branda Dolce & Gabbana.

Dukserica "Super Pig", na kojoj dominira prase s krunom, samo je uvod u njegovu kolekciju. Ljubitelji rukometa u Njemačkoj s nestrpljenjem očekuju što je na redu na idućoj utakmici njihove reprezentacije.

Bild podsjeća da je Hanning ljetos najavio kako će i dalje nositi svoje živopisne 'džempere', a obećao je da će uistinu biti brutalan pri odabiru. Čini se kako zasad nije 'podbacio'....

Kopirati
Drag cursor here to close