Mepas Mall Vintage Party

Vintage moda ponovno stiže u Mostar

Posebno zabavno će biti u retro kutku u kojem vas očekuje pop art i body art, ali i mnoštvo drugih zabavnih detalja koje će upotpuniti večer.
Lifestyle / Moda | 12. 12. 2017. u 15:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak, 14.12. od 19 sati prvi kat Mepas Malla pretvorit će se u vintage oazu, gdje će sve dame imati priliku uživati u besplatnim frizurama i make up-u, te naučiti sve trikove nanošenja savršenog tuša i neodoljivog crvenog ruža baš kao u zlatno doba Hollywooda.

''Krenite s nama na uzbudljivo modno putovanje koje vodi u romantično vrijeme 40-tih i 50-tih. Naravno mislimo na sada već tradicionalni Vintage Party u Mepas Mallu'', poručuju organizatori.

Posebno zabavno će biti u retro kutku u kojem će vas moći očekivati pop art i body art, ali i mnoštvo drugih zabavnih detalja koje će upotpuniti večer.

''Sve posjetiteljice će imati priliku uz pomoć spretnih ruka ekipe iz Red Carpeta postati prave vintage ikone stila, dok će zadatak naših Art Deco šminkerica biti da barem na kratko osjetite daleku prošlost, a nepogrješivi crveni ruž postat će vaš neodoljivi zaštitni znak. Sigurni smo da ćete uživati u ovoj neobičnoj transformaciji'', rečeno je iz Mepas Mall-a.

Uz tematskog dj-a za ugodne vintage i blagdanske zvukove i ženski vokalni sastav Zizili, večer će biti nezaboravna. Voditelj programa će biti Emerik Gudelj, a uz poznate pin up umjetnice iz regije upotpunit će kompletnu atmosferu, a modeli na modnoj reviji će prezentirati nove modne kolekcije.

Vrhunac večeri bit će i modno natjecanje za sve ljubiteljice stila koje su se mogle prijaviti putem Facebook aplikacije, a one su, kako tvrde organizatori,  na pravom su putu da postanu prave zvijezde jedinstvenog modnog natjecanja.

''Reviju i modno natjecanje upotpunit će vrhunski kokteli koje će pripremati koktel majstori, zato svakako posjetite vrhunski Vintage Party u Mepas Mallu i osjetite dašak glamura i elegancije starog Hollywooda'', priopćeno je.

 

Kopirati
Drag cursor here to close