Na napuhavanje

U prodaju pušten dušek za žene sa velikim grudima

Dušek izgleda kao i svaki normalni dušek na napuhavanje, osim što ima ''košarice'' u koje će žene smjestiti grudi.
Lifestyle / Moda | 27. 06. 2018. u 13:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bravissimo / Dušek za žene sa velikim grudima

Žene sa velikim grudima konačno su došle na svoje kada je u pitanju uživanje u ljetnim radostima na moru.

Naime, Iilo je u prodaju pustio madrac na napuhavanje koji je namijenjen isključivo ženama sa velikim grudima.

Kako navode iz ove kompanije, ležanje na trbuhu i uživanje u suncu bilo je do sada nemoguća misija za žene sa velikim grudima.

Iilo je upravo zbog toga izumio dušek sa posebnim dijelom za grudi, koji će omogućiti ženama da se udobno smjeste na ovaj vodeni madrac u udobno otplove na pučinu.

Ideja je, zapravo, došla iz šale koja je zaintrigirala tisuće žena širom svijeta. Tvrtka koja se bavi prodajom grudnjaka Bravissimo povodom 1. travnja našalila se kako je izumila madrac na napuhavanje sa rupom za grudi. Žene širom svijeta su se oduševile, i dijelile ovu ideju kao nešto pozitivno i potrebno.

Glasnogovornik Bravissima rekao je za Metro.co UK kako su i sami bili iznenađeni pozitivnom reakcijom na prvotravanjsku šalu.

''Upravo zbog toga odlučili smo se okušati u proizvodnji, odnosno šalu pretvoriti u realnost i testirati ovoga ljeta, jer smo zaista sretni kada možemo omogućiti nešto što će usrećiti žene sa velikim grudima, a da to bude nešto što ne mogu naći nigdje drugdje'', rekao je glasnogovonik.

Dušek roze boje košta 55 KM. Izgleda kao i svaki normalni dušek na napuhavanje, osim što ima ''košarice'' u koje će žene smjestiti grudi.

Iz Bravissima su naveli kako su vijesti podijelili na svojim društvenim mrežama, te kako su naišli mahom na pozitivne i odobravajuće komentare.

Kopirati
Drag cursor here to close