Za vjerne fanove

U prodaju kreće make-up kolekcija inspirirana serijom Prijatelji

U ponudi će biti i torbica za make-up s motivom jastoga i jedna velika paleta Prijatelji sa svim likovima iz serije
Lifestyle / Moda | 14. 09. 2020. u 21:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubiteljice serije "Prijatelji" razveselit će vijest da u prodaju kreće kolekcija make-upa inspirirana serijom, odnosno njenim junakinjama, Rachel, Monicom i Phoebe, piše Zadovoljna.hr.

Prema pisanju portala Allure, ova posebna kolekcija brenda Revolution Makeup u prodaju kreće 14. rujna, a sadrži tri palete s po devet nijansi sjenila za oči te tri ruža za usne. Svaka od junakinja "Prijatelja", Phoebe Buffay, Rachel Green i Monica Geller, ima svoju paletu i ruž.

Pri osmišljavanju kolekcije, u brendu Revolution Makeup detaljno su proučili svaki lik, način odijevanja, njihove manire i šminku koju koriste te su stvorili proizvode koji oživljavaju život svakog lika na zaista impresivan način.

I ambalaža proizvoda prepoznatljiva je za svaki lik pa se tako na Phoebinoj ambalaži palete sjenila nalazi slika njezinog neslavnog taksija te sadrži pastelne nijanse različitih završnih obrada s imenima poput Smelly Cat, Lobster i Triplet.

U Monicinoj paleti će se pak naći nijanse naziva Clean, Chef i Geller Cup, dok su On a Break, Shopping i Barney's neka do imena nijansi u Rachelinoj paleti sjenila.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Series 1 … 3 days to go⁣ ⁣⁣⁣⁣⁣ BRB … Heading to Central Perk

Objavu dijeli Revolution Makeup (@makeuprevolution)

I to nije sve! U ponudi će biti i torbica za make-up s motivom jastoga i jedna velika paleta Prijatelji sa svim likovima iz serije, uključujući, naravno, Rossa, Joeyja i Chandlera, kao i likove Ugly Naked Guy, Estelle i Fun Bobbie.

Cijena paleta sjenila iznosit će 12 američkih dolara (77 kuna), ruža za usne osam dolara (51 kuna), dok će velika paleta sjenila s 27 nijansi koštati 28 dolara (179 kuna), piše Zadovoljna.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close