Imamo rješenje

U potrazi ste za parom klasičnih plavih traperica?

U aktualnoj ponudi high street dućana ona su mahom zastupljena u tri modela: mom jeans, poderane traperice i skinny jeans.
Lifestyle / Moda | 07. 10. 2023. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plavi jeans apsolutni je klasik kad su traperice u pitanju, no premda je najzastupljeniji, nerijetko se nađe u drugom planu modnih pregleda. Znatno više pažnje obično se posveti određenim modelima, krojevima te bojama koje su karakteristične za pojedinu sezonu.

Red bi bio da zavirimo u ponudu traperica u plavoj boji. Pritom ne mislimo na komade od svijetlog ili tamnog trapera već na one koji su u ponudu zavedeni pod nijansu plave boje nazvanu jednostavno denim (traper). Laički rečeno mogli bismo reći da smo se otisnule u potragu za parom jednostavnih klasičnih plavih traperica. A u aktualnoj ponudi high street dućana ona su mahom zastupljena u tri modela: mom jeans, poderane traperice i skinny jeans.

Slava ovih "ikona" ne jenjava

Mom jeans

Koliko je već redaka koji se bave modnim temama ispisano u čast ovih traperica koje su uvelike obilježile uličnu modnu 90-ih. A slava ovih "ikona" ne jenjava! Osim nostalgičnog prizvuka, njihovoj popularnosti uvelike pridonosi činjenica što su iznimno udobne i praktične.

Rupe više nije potrebno bušiti budući da možeš nabaviti već "uređene" primjerke

Poderane traperice

Poderane traperice jedan su od onih odjevnih komada koji su bili izvori polemika među brojnim majkama i kćerima. Jesi li i ti bila jedna od onih koja je kao tinejdžerka buntovno izrezala rupe na novim trapericama? Rupe više nije potrebno bušiti budući da možeš nabaviti već "uređene" primjerke. A zanimljivom igrom sudbine, traperice koji naše majke često nisu odobravale ove je sezone posebno popularan u "mama" kroju. PS: ovaj model više nije rezerviran samo za mlade generacije!

Uske traperice mnogim su ženama omiljeni model 

Skinny jeans

Uske traperice mnogim su ženama omiljeni model budući da tako sjajno ističu obline. Izvrsno pristaju na dnevne kombinacije s tenisicama, ako i one večernje uz atraktivne salonke.

Kopirati
Drag cursor here to close