Must have

Tri modna dodatka u 2020. po savjetu Anna Wintour

Urednica američkog Voguea Anna Wintour preko online platforme odgovara na brojna pitanja pratiteljica, a u posljednjoj rubrici dotaknuli su se teme trendova u godini pred nama.
Lifestyle / Moda | 02. 01. 2020. u 18:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uednica modne biblije dala je svoj sud: 3 modna dodatka u 2020. će biti must have za svaku ljubiteljicu mode.

Urednica američkog Voguea Anna Wintour preko online platforme odgovara na brojna pitanja pratiteljica, a u posljednjoj rubrici dotaknuli su se teme trendova u godini pred nama i modnih dodataka koji će dominirati. Iako se Wintour ne pokorava trendovima i godinama se ne odriče svojih prepoznatljivih sunčanih naočala velikih okvira i male torbice, pomno prati što se događa na modnim pistama koje diktiraju trendove.

Po legendarnoj urednici, u 2020. viđat ćemo ove dodatke. Neke od njih možda već posjedujete u ormaru!

Modni dodaci od rafije i prirodnih materijala

/ Modni dodaci od rafije i prirodnih materijala

Torbice, natikače, remeni, kape...rafija i slični prirodni materijali te platno na modnim pistama bili su aktualni i izrazito su postali popularni. Vraćamo se prirodi u 2020. godini, pa obratite pažnju na ove komade, osobito torbice i šešire.

Nakit od bisera

/ Nakit od bisera

Trend bisernog nakita u sljedećoj godini ide korak dalje i od suptilnog dodatka postaje odvažni statement komad. Nosi se klasično biserje, ali i ono nepravilnog oblika koje podsjeća na ljeto, školjke i more, piše portal Gloria.hr.

Bucket torbe

/ Bucket torbe

Takozvane "bucket" torbe postat će veliki hit u 2020., iako se na modnoj sceni već neko vrijeme nalaze. U novoj godini dolaze u fokus, što se dalo naslutiti iz brojnih kolekcija modnih brendova kao što su Celine ili Prada.

Kopirati
Drag cursor here to close