Lepršava ponuda

Tri modela hlača za lijepo vrijeme

Coulottice, lepršave i suknja-hlače - hoće li jedan od ovih modela pronaći svoje mjesto i u tvom ormaru?
Lifestyle / Moda | 05. 05. 2021. u 09:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tri modela hlača za lijepo vrijeme

Premda nam je proljeće kalendarski pristiglo prije više od mjesec dana, još uvijek s nestrpljenjem iščekujemo ustaljivanje promjenjivog vremena i dane okupane suncem. Aktualna ponuda vrvi od boja i oblika, a našu su pažnju privukla ova ti modela.

Hlače sa širokim nogavicama koje završavaju tik iznad gležnja

Coulottice

Hlače sa širokim nogavicama koje završavaju tik iznad gležnja. Riječ je o nenametljivom odjevnom komadu koji istovremeno odiše praktičnošću i ženstvenošću, a ovisno o kombiniranju može postati osnova sjajnih kako sportskih, tako urbanih i poslovnih kombinacija.

Veliki povratak na modnu scenu doživjele su suknja-hlače

Suknja-hlače

Veliki povratak na modnu scenu doživjele su suknja-hlače (i sve njihove inačice). Baš kao i u prethodnom slučaju, riječ je o iznimno praktičnom komadu pa ne čudi da se njegovi primjerci često mogu naći u ženskim ormarima. Naš favorit su one ukrašene upečatljivim printom!

Lepršave hlače su gorući proljetni trend! 

Lepršave hlače

Posljednje na našoj listi lepršave hlače su gorući proljetni trend! Jednobojne ili upečatljivog printa, žarke boje ili neutralnog kolorita... opcija je uistinu mnoge pa vjerujemo da ćeš bez problema pronaći primjerak koji će se savršeno uklopiti u tvoju postojeću kolekciju.

Kopirati
Drag cursor here to close