Novi look

Tri hit boje kose za proljeće

Možda misliš da su svjetlije boje prigodnije za proljeće, no znaj kako su ove sezone brinete došle na svoje.
Lifestyle / Moda | 17. 02. 2020. u 16:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Set lifeshooting last two episodes of Modern Family!!! Im going to miss my glam squad!! #earlymornings #friends

Objavu dijeli Sofia Vergara (@sofiavergara)

Proljeće nam je pred vratima, a promjene vrijeme nerijetko prati i naša želja za promjenom izgleda. Stoga nerijetko navratimo do frizerskih salona i želju za transformacijom utažimo novom bojom kose. Ovakve privremene izmjene izgleda mogu biti pravi pogodak te nam osvježiti lice i ten.

S druge strane, ako ti se ne svidi krajnji rezultat uvijek ga možeš promijeniti i odabrati novu boju. Upravo je to razlog zbog kojeg se tako rado volimo poigravati s nijansama naše kose. A koje su to hit boje za nadolazeće proljeće otkrivamo ti u nastavku. Neke od njih slavne su dame već su u njima prošetale crvenim tepihom...

1. Sumrak

Sumrak je novi vrući trend za 2020. godinu, a na crvenom tepihu ovu su frizuru prošetale glumice Sofia Vergara i Jennifer Gardner.

U osnovi je to smeđa boja s toplim zlatnim tonovima koja nastaje kombiniranjem balayage tehnike i sitnih svijetlih pramenova. Kao što možeš vidjeti iz primjera dviju glumica, ova boja sjajno pristaje ženama duge i kraće kose.

FOTO: Profimedia / Sumark

2. Espresso

Možda misliš da su svjetlije boje prigodnije za proljeće, no znaj kako su ove sezone brinete došle na svoje. Nose se smeđe nijanse od čokoladne pa sve do espressa.

Foto: Internet / Espresso

Glumica Mila Kunis već godinama rado nosi nijansu tamne kave, a da je trenutna boja njezine kose ona koju će se rado kopirati u frizerskim salonima, potvrdile su i njezine kolegice Jessica Biel i Ashley Benson.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Selfie

Objavu dijeli Mila Kunis (@milakunis______)

Početkom mjeseca iznenadile su javnost drastičnim promjenama frizure - oboje su iz medenih plavih nijansi prešle u tople smeđe nijanse!

FOTO: Profimedia / Slavne dame odlučile su se za svjetlije nijanse

3. Istaknuti korijen

Ako se tvoji prirodna boja nazire na krojenu kose nemoj se truditi sakriti je - potpuno vidljiv tamniji korijen trenutno je "in". Jednostavno se održava, a ako ti dosadi uvijek je možeš promijeniti upotrijebivši brzi sprej za prekrivanje izrasta.

Glumica Carey Mulligan preferira suptilniju verziju ovog izgleda, dok Margot Robbie hrabro nosi frizuru koja se temelji na kontrastu tamnih vrhova i platinastih vlasi. Bez obzira odlučiš li se na upečatljivu ili suptilniju verziju, ova frizura će dati slojevitost i dimenzionalnost.

FOTO: Profimedia / Istaknuti korijen
Kopirati
Drag cursor here to close