Karl Lagerfeld se vrti u grobu

Pun pogodak ili totalni promašaj

Lifestyle / Moda | 10. 03. 2021. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada je legendarni modni dizajner Karl Lagerfeld izjavio kako je trenirka znak "predaje i gubitka kontrole nad životom", vjerojatno nije ni slutio kako će upravo one postati dio elegancije i neizbježne u specifičnom modnom izričaju, i to kada ih nosite uz potpetice, što je sve popularnije u svijetu trendseterica i influencerica.

A upravo su one jedne od onih koje "šire zarazu" naizgled nespojivog i jednostavnost, kao takvu, bacaju u potpuni zaborav.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Kylie  (@kyliejenner)

Uz, do sada, ležerni dodatak garderobi, trenirke su postale dio "luksuza". Barem ih tako predstavljaju u svijetu slavnih, poput Kyle Jenner, iz kontroverzne obitelji Kardashian, koja je ovu kombinaciju nesvakidašnjeg modnog looka servirala još 2016. godine.

Kombinacija trenirke i štikli danas je postala dio trendseterskog modnog izričaja, ali je obožavaju i ljubiteljice mode koje su sklone eksperimentiranju, pa se tako uz trenirke nose sandale, mokasinke, čizme, a ma baš sve.

Foto: Internet / Pun pogodak ili totalni promašaj?
Foto: Internet / Pun pogodak ili totalni promašaj?
Foto: Internet / Pun pogodak ili totalni promašaj?

Ovaj svjetski trend, sada samouvjereno i sve češće možemo vidjeti i među hrvatskim zvijezdama, poput Franke Batelić, Renate Sopek i mnogih drugih.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Je li riječ o "predaji i gubitku kontrole nad životom", sami procijenite.

Kopirati
Drag cursor here to close