Moda

Trendovi cipela koji će vladati 2019. godinom

Trendovi u cipelama koje ćemo u 2019. viđati posvuda
Lifestyle / Moda | 04. 12. 2018. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko god pari imale u ormaru, uvijek nekako pronađemo mjesta za još taj, “samo jedan”, poseban par koji nam je privukao pažnju i naveo nas da “ispeglamo” tu izmučenu karticu.

Dobra vijest za našu opsesiju, a loša za naš bankovni račun, jest ta da nas niti u godini koja nam se šulja na kalendare, brendovi nisu odlučili poštedjeti. Cipele će u nadolazećoj nam 2019. biti itekako statement, ukrašene perjem, kristalima, nagužvanim vinylom i neobičnim potpeticama, a party cipele nipošto nećete spremiti na dno svog ormara nakon što se vratite kući s novogodišnjeg partyja. Koliko god teško bilo napraviti selekciju vodećih trendova u svijetu cipela, ipak smo se uspjeli odlučiti i izdvojiti samo četiri.

Sandale “odrezanog” vrha

Zahvaljujući brendu By Far, sandale ravno “odrezanog” vrha počele su suvereno koračati gradskim ulicama već prošlog ljeta, no ako je suditi po kolekcijama modnih kuća poput Balenciage ili pak Burberryja, taj će se trend svakako nastaviti i u ljetu koje dolazi.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

TANYA Nude  BACK-IN-STOCK at @netaporter

Objavu dijeli by FAR (@byfar_official)


Gležnjače s animal printom

Modna manija koja se trenutno vrti oko svakog odjevnog predmeta ili dodatka s animal printom, precrtala se, naravno, i na cipele, a ludilo za životinjskim uzorcima nipošto nas neće pustiti u nadolazećoj 2019. Pritom će “na cijeni” u svijetu trendova posebno biti kožne gležnjače srednje visokih “dnevnih” potpetica, a jedne od najljepših primjeraka u svojoj ponudi definitivno ima obožavani brend Miista.

Dašak disca kroz sjaj i šljokice

Premda vrlo upečatljive i pomalo dekadentne, plesne disco cipele ukrašene kristalićima ili šljokicama koje sjaje pri svakom vašem pokretu i pritom stvaraju zanimljive vizualne efekte zasigurno će vladati kako plesnim podijima pa tako i gradskim ulicama u nadolazećoj godini. Christopher Kane, Miu Miu I Gucci predlažu da na proljeće uskočite upravo u cipele ukrašene kristalima stoga vjerujemo kako će se ubrzo na policama high street brendova pojaviti i cjenovno prihvatljivije inačice.

Cipele s neobičnim vinyl dodacima

Salonke “odjevene” u ekstra dodatak nabranog, prozirnog vinyla okupirale su #ootd postove Instagram influencerica diljem planeta. Ekstravagantne cipele koje nedvojbeno privlače pažnju i čine it komad gotovo svakog outfita djelo su fantastične Ade Kokosar i njezinog, relativno novopečenog, brenda Midnight 00 koji je u rekordnom roku zadobio naklonost modnih insajderica.

Kopirati
Drag cursor here to close