Kosa u boji breskve

Trend zbog kojeg će se žene odlučiti na promjenu frizure

Ovisno o tome koliko narančaste želite u kosi, ova boja može izgledati vrlo prirodno i toplo, a može se nositi i kao suptilnija verzija boje bakra i ljubičasto-crvene koje su također u trendu ove godine.
Lifestyle / Moda | 15. 10. 2020. u 14:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novi trend za jesen u bojanju kose donosi osvježenje i ljetnu vibru koju uvijek priželjkujemo zadržati tijekom cijele godine. Riječ je o boji breskve koja se "suprotstavlja" tamnijim nijansama kakve inače prevladavaju u hladnijem dobu godine.

Ovisno o tome koliko narančaste želite u kosi, ova boja može izgledati vrlo prirodno i toplo, a može se nositi i kao suptilnija verzija boje bakra i ljubičasto-crvene koje su također u trendu ove godine. Boja breskve nastaje miješanjem velike količine zlatne s malo narančaste i mrvicom ružičaste.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli BLEACH (@bleachlondon)

Jedan od glavnih razloga zašto je kosa u boji breskve toliko popularna jest njena prilagodljivost i svestranost. Ova promjena izgledat će dobro i na svjetlijoj i na tamnijoj kosi, bilo kao suptilni preljev na plavoj ili crvenkasti pramenovi na smeđoj kosi, piše Zadovoljna.hr.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli LINH PHAN (@bescene)



Boja breskve također jako lijepo pristaje različitim tonovima kože. To je vrlo topla boja uz koju će koža i oči blistati, a kosa izgledati zdravo, dodaje Mark DeBolt, glavni kolorist u njujorškom frizerskom salonu Mark Ryan.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli SAL SALCEDO (@salsalhair)



Ovisno o načinu bojanja kose, postoji mnoštvo varijacija, od najsvjetlije sorbet pastelne do prirodne strawberry blonde ili izrazite crveno-narančaste nijanse, no koju god nijansu izabrali uzmite u obzir da ćete kosu vjerojatno prethodno morati posvijetliti kako biste dobili željeni ton.

Iako frizeri ne preporučuju da ovu boju isprobavate sami kod kuće (barem dok se ne ispraksirate u pronalasku pravog tona), ona se obično ponaša kao i sve privremene boje.

Sa svakim pranjem pigmenti boje breskve ispiru se s kose i ostaje vam lijepa zlatno plava nijansa, kaže DeBolt.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

 

Objavu dijeli Abril

Kopirati
Drag cursor here to close