Za ljepši izgled

Super trik uz koji tanka kosa može izgledati gušće

Ako nemaš gustu i punu kosu, jednostavnim trikom možeš postići da izgleda kao da imaš.
Lifestyle / Moda | 10. 08. 2020. u 11:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Voliš gustu kosu, ali je nemaš? Nema problema! Sada ćemo je obojiti i riješiti taj problem. Zvuči apsurdno, ali nije. Gotovo sve djevojke i žene iscrtavaju obrve jer, nažalost, nismo sve blagoslovljene gustim i punim obrvama. No, zahvaljujući brojnim makeup proizvodima, taj "problem" u nekoliko minuta možemo vrlo lako riješiti.

Ista stvar je i s kosom. Ako nemaš gustu i punu kosu, jednostavnim trikom možeš postići da izgleda kao da imaš. Koristi ga i poznata frizerka Jen Atkin na modelima kao što je Kendall Jenner kako bi kosa izgledala što simetričnije i bujnije, piše Miss7.

U osnovi, ova tehnika nije nimalo teška kao što ti se možda čini. Sve što ti treba je sjenilo za oči. No, važno je da odabereš ono u boji koja je jako slična tvojoj kosi, što ponekad i nije tako lako. Ako nisi sigurna, uvijek radije izaberi svjetliju nijansu. Jedini nedostatak ove tehnike je taj što traje samo do sljedećeg pranja kose. Ipak, u svakom slučaju puno je jeftiniji nego ekstenzije i perike za kosu, kao i različiti tretmani u salonima.

U nastavku donosimo tri koraka koja trebaš pratiti:

1. Napravi si pletenicu. Ova metoda pogodna je samo za kosu koja je pokupljena u pletenicu ili frizure koje su prekrivene gelom ili lakom za kosu. Ako ostaviš puštenu kosu, vjerojatno nećeš vidjeti nikakav učinak.

2. Uzmi sjenilo za oči ili za obrve koje odgovara 100 posto (ili barem 90 posto) tvojoj boji kose.

3. Potezima kista popuni sve praznine na tjemenu. Izgledat ćeš kao da imaš puno više kose kada prekriješ sva "ćelava" mjesta. Ako trebaš prekriti veću površinu, uzmi kist s velikom četkicom.

Kopirati
Drag cursor here to close