Pripazite!

Što mislite koja je najpoželjnija boja za donje rublje?

Osobito preporučuje nošenje gaćica u boji. Njeno objašnjenje: svaka boja vibrira na različite načine i u različitim stupnjevima.
Lifestyle / Moda | 03. 10. 2023. u 22:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Anjel O'Bryant, profesionalna savjetnica za boje, izjavila je u jednom intervjuu da boja naše odjeće osjetno utječe na naše raspoloženje i energiju.

Osobito preporučuje nošenje gaćica u boji. Njeno objašnjenje: svaka boja vibrira na različite načine i u različitim stupnjevima.

Djelotvoran učinak

Taj je učinak osobito djelotvoran kada se rasporedi po korijenskoj čakri (koja se naziva i muladhara – to je prva glavna čakra, predstavlja korijen iliti temelj cijelog energetskog sustava u čovjeka, prema tradiciji joge i hinduizma).

Korijenska čakra na mjestu je kojee pokriva naše donje rublje - naime na perineumu, između genitalija, anusa i trbuha. Povezuje tijelo i našu dušu sa zemljom i obično se smatra našom energetskom stanicom.

Zato na svoje raspoloženje možemo utjecati bojom gaćica, tvrdi O'Bryant. Svejedno je vidiš li donje rublje ili ne, jer energija boje prolazi kroz kožu i širi se tijelom u mozak.

Koju boju bi trebala odabrati ovisi o tome što želiš kontrolirati.

Prema stručnjakinji, crvena je najbolji izbor ako želiš unijeti više energije u svoj seksualni život. Boja je seksi i odiše ekstrovertiranošću.

Za one koji pate od nedostatka sna ili su općenito pod stresom, O'Bryant savjetuje svijetlo plavu ili blijedo ružičastu, jer one djeluju smirujuće.

Kad se moraš koncentrirati

Ali tamnoplava, poput ultramarina, još je bolja od crvene boje. To je smirujuća boja i zrači profesionalnošću.

Akvamarin plava (plava s visokim udjelom zelene), dobra je, na primjer, kad se moraš koncentrirati.

Moramo razočarati one koji se oslanjaju na crno donje rublje: crno, bijelo i sivo vrlo su loše opcije, jer ne vibriraju i blokiraju protok energije.

Prema stručnjakinji, crna boja govori: „Želim te kontrolirati“; Siva: “Nisam emocionalno uključena“; a bijela znači: „Trebam svoj prostor.“ Smeđa boja također smanjuje energiju, piše Miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close