Tko šiša Vatrene?

Što kaže čovjek koji je tri puta letio za Rusiju ošišati Hrvate?

"Kad im sređujem kosu, puno razgovaramo o nogometu, ali i o obiteljima, djeci. Puno je tu šale, jedan drugog podbadaju. Dečki su dobroga raspoloženja, rado sam s njima. To također harmonizira tim"
Lifestyle / Moda | 15. 07. 2018. u 10:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvo treba oprati kosu, potom složiti frizuru pa onda zabijati golove, kao da je moto Vatrenih u Rusiji.

Kult frizure hrvatskih nogometaša jedna je od značajki ovoga tima. A majstor frizure je Boris Lipovac, kojega je u reprezentaciju uveo Ante Rebić.

Lipovac je već tri puta letio za Rusiju kako bi hrvatskim nogometašima sređivao frizure.

"Bio sam kod njih prije utakmice s Nigerijom, potom pred susret s Danskom i onaj protiv Engleske. Dan prije svake od tih utakmica čitavom sam timu sređivao kosu, od igrača, preko trenera do masera i liječnika", ispričao je Lipovac za Bild.

Ipak, jedna hrvatska zvijezda, ona ponajveća nije dozvolila da joj se sređuje kosa.

Jedini Luka Modrić ne da na sebe

"Jedino Luku Modrića nisam sređivao. On ima dugu kosu, što se možda i ne vidi, ali dugo se nije šišao", kaže vlasnik "Boki-Salona" iz Frankfurta.

Inače, u prosjeku hrvatski nogometaši preferiraju kraću kosu, a kod Matea Kovačića bila je to (premda nenamjerna) ''nulerica''.

"Prije mene ga je šišala jedna Ruskinja, ali je sve upropastila. Morali smo ga ošišati do glave", kaže Lipovac za Matea Kovačića.

Ante Rebić, koji igra u Frankfurtu, otkrio je majstora Bokija i preporučio ga reprezentaciji. Očito su svi odmah međusobno kliknuli s Borisom Lipovcem i tako je nastala još jedna legenda koja će ostati vezana uz nastup Vatrenih u Rusiji.

"Nogometaši poklanjaju veliku pozornost svome izgledu. Prije su igrači nosili kosu do stražnjice. To se i ne može nazvati frizurom. Danas žele svako tri dana ići kod frizera", govori majstor za kosu.

"Kad im sređujem kosu, puno razgovaramo o nogometu, ali i o obiteljima, djeci. Puno je tu šale, jedan drugog podbadaju. Dečki su dobroga raspoloženja, rado sam s njima. To također harmonizira tim", kaže frizer Lipovac.

Njemačke novinare je zanimalo je li mu Ante Rebić odao tajnu gdje će nastaviti igrati.

"Ante se jako raduje povratku u Frankfurt. Naravno, on gleda i u pravcu budućnosti i svega što ona može donijeti", lakonski je odgovorio frizer hrvatske reprezentacije.

U međuvremenu je Lipovac otputovao na godišnji odmor u Hrvatsku, tako da će se igrači Vatrenih uoči današnjeg dvoboja s Francuzima morati nekako sami snaći za frizure s kojima će istrčati u finalu Mundijala.

 

Having fun and spending quality time with my mates

A post shared by Ante Rebić (@anterebic) on

Kopirati
Drag cursor here to close