Modni horoskop

Što horoskopski znak kaže o vašem ljetnom stylingu

Nema Bikice koja od jutra do mraka ne želi izgledati savršeno
Lifestyle / Moda | 25. 07. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Ilustracija / Djevojka u ljetnom outfitu

Slijedeći kombinacije primjerene svakom horoskopskom znaku ovo bi modno ljeto moglo biti puno mogućnosti - od zamamnih uzdaha do iskrenog divljenja: trebate se samo osmjehnuti ili okrenuti u pravom trenutku.

Ovan

Intenzivnocrvena - snažna boja za snažnu osobnost. Dok drugim znakovima crvene nijanse odgovaraju samo u detaljima, ili kad žele “razveseliti” neku kombinaciju, Ovnicama je crvena ultimativna ljetna boja. Čak i kad je riječ o sandalama po uzoru na japanke gejša, piše Glorija.

One vole komociju pa će rado odjenuti široku dugačku suknju, ali i malo ekstravagantnije modele koji nemaju stroge linije. Oko će im “zapeti” za topove spojene od traka, hlače širokih nogavica i majice od prozirnih materijala koje djeluju prozračno. Uz koje im pristaju pismo torbice, ali i veće torbe od isprepletene tanke kože.

Bik

Nema Bikice koja od jutra do mraka ne želi izgledati savršeno. Čak i kad su u trapericama i majici, u čemu će uglavnom provesti ljeto, bit će primijećene. Njihov izbor su bijele traperice “iscufanih” rubova ili široke s uvučenom gumicom umjesto pasice, a nije naodmet ni pokoji gumb umjesto zatvarača.

No neće bježati ni od ustaljene elegancije. Atraktivne bluze i stroge suknje, lepršavi materijali, velike biserne naušnice i decentne torbe naglasit će svaki njihov korak u uredu, na ulici ili na kavi s prijateljicama. Njihove boje su bijela, srebrna, žuta i boja bijele kave.

Blizanci

Nije im lako stati pred ormar, jer dok bi jedan dio njih želio odjenuti hlače, drugi žudi za suknjom. No nekako se uvijek dogodi da na kraju odaberu nešto treće - haljinu ili neku višeslojnu kombinaciju. Ovo ljeto doista im omogućava da svoju nestalnu prirodu i modno zadovolje bez mnogo premišljanja.

Dvodijelni kompleti od finih pamučnih materijala šarenih dezena vrlo su jednostavni, a ipak efektni, pa s njima neće pogriješiti. Baš kao ni sa širokim haljinama koje padaju do gležnja ili širokim hlačama. Njihovu “zračnu” prirodu “prizemljit” će boje pijeska i čokolade.

Rak

Svoju romantičnu crtu Račice najbolje izražavaju noseći takve haljine. One ne žele biti vamp, nego mile, drage i mazne pa se najbolje osjećaju u kreacijama kojima dominiraju volani, nabori, cvjetni uzorci, čipka, pa čak i pleteni vezeni detalji. Ipak, jako dobro znaju naglasiti ono što smatraju svojim adutima, bilo da je riječ o dekolteu, golim leđima, sandalama s visokim potpeticama uz neku lepršavu haljinu.

Kako Glorija piše, obavezan modni detalj za ovo ljeto su im naočale - svih oblika.

Djevica

Pripadnice ovog znaka odlikuju se jednostavnim izričajem. Bitno im je da se ne ističu previše pa će za dan odabrati jednostavne suknje ili hlače s majicom ili bluzicom s volanom ili mašnom. Važno im je da je sve od prirodnih materijala i gotovo monokromno.

Ako su pak jako modno osviještene, mogu otići u krajnost pa se neće libiti po gradu prošetati u indijanskom outfitu.

Lav

Ljeto je pravo vrijeme da Lavica pokaže koliko uživa u ekstravaganciji. Preferira lagane ljetne haljine s potpisom nekog poznatog dizajnera ili sašivene od svile s njegovim prepoznatljivim modnim potpisom, zlatne ili brokatne natikače, goleme šešire i torbe, naušnice sa sicilijanskim motivima kojima su nadahnute i Dolce&Gabbana kolekcije.

I ležernije dnevne kombinacije pravi su odraz taštine. Uvijek će pronaći neku sitnicu da bude drukčija i primijećena.

Škorpion

U tom bi se znaku mnogi prevarili. Iako djeluju kao da im nije stalo do modnog izričaja, jako paze na izgled i prilično su upućeni u modne trendove. Prepoznatljive su po finim i skupim mirisima, tenisicama po posljednjoj modi, smjelim kombinacijama boja i haljinicama na bretelice, piše Glorija.

Nakit ih previše ne zanima, ali kad ga stave, to mora biti nešto zaista “vau”: draža im je skupa bižuterija ili srebro od bilo kakvih dragulja. Ovo ljeto najbolje će se osjećati u kombinaciji hlača i neobičnih topića. Za navečer obavezno pašmina od svile ili meka kao gaza.

Vaga

Rafinirana Vaga ni u dućan ne ide ako nije potpuno dotjerana. Traperice, tenisice i svileni topići ili pak lepršave haljine od svilenog krepa s atraktivnim sandalama najprihvatljivije su joj dnevne kombinacije. Za večer će se pak odlučiti za decentne svilene haljine pastelnih boja ili crne hlače od muslina.

Dobro joj pristaju i široki kombinezoni uz koje vrlo spretno kombinira velike sunčane naočale ili šešire. Nakit je uvijek dobrodošao.

Strijelac

Ljeto je za Strijelce vrijeme modnog “lovostaja”. Tada se zaista žele opustiti, uživati u sunčanju, kupanju, izletima u prirodu pa su im zamorna razmišljanja o modi, a i na plaži su im draži magazini koji donose fotografije ekskluzivnih turističkih destinacija od modnih. Pa ipak, nisu tako beznadan slučaj.

To što ne razmišljaju o tome što će odjenuti ne znači da će na sebe staviti prvo što im to jutro dođe pod ruku. Dapače, jako će lijepo iskombinirati hlače od čipke i usku majicu s dizajnerskim potpisom. Zanimljivi su im i šeširi i velike naočale kao modni dodaci.

Vodenjak

To je zračni znak koji se savršeno osjeća u vodi pa mu je jako prirasla srcu i plava boja mora. Ali ni na moru ne žele izgledati drukčije od ostalih. Na prvome mjestu im nije ukus, nego pozornost koju privlače.

Za pet minuta modne pažnje u stanju su posegnuti za najnevjerojatnijim modnim detaljem. Usude se nositi najmaštovitije kape i šešire, i ljeti vole šalove, a grudnjak u obliku velike mašne ispod bijelo-plavog odijela pun je pogodak. Efektno i zanimljivo. Na neponovljiv način spajaju casual i glamur.

Jarac

Kvaliteta materijala, odmjerenost, finoća. Ta tri osnovna postulata vode Jarčice modnim putevima. Kupuju s mjerom, ne zanose se previše modnim trendovima i već pri odabiru nekog odjevnog predmeta smišljaju kako ga prilagoditi onome što već imaju u ormaru.

Ako shvate da se mogu lijepo kombinirati, neće žaliti novca. Kako i inače vole odijela, ovo ljeto najbolje će se osjećati u hlačama i pamučnim topovima, širokim prozračnim košuljama i kratkim haljinicama, uz koje im pristaju kožnati remeni.

Ribe

Znak koji na prvi pogled odaju sanjive oči i vrlo lijep glas u modnom smislu ne podnosi stroge krojeve i materijale. Ribe se bolje osjećaju u nečemu što je nalik na mekoću morske pjene, kao i u haljini od šantunga, širokoj da je ne osjete na tijelu, piše Glorija.

U ormaru Ribe prevladava odjeća od pamuka, svile, organdija i tila te ju je gotovo nemoguće vidjeti u “ozbiljnim” haljinama i ljetnim kostimićima. Pristaju joj sve nijanse plave - od baby blue do tirkizne. Voli šljokice i sve što se sjaji, pa tako i zanimljiv nakit, koji nerijetko nosi i na nogama.

Kopirati
Drag cursor here to close