Masterclass

Srbijanski make up majstor gostovao u Sarajevu

Sajam beautiFUl2019 završio je fenomenalnim masterclassom koji je održao Dušan Lazić, a koji je okupio veliki broj sudionika.
Lifestyle / Moda | 23. 09. 2019. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sajam kozmetke,ljepote, zdravlja i wellnessa beautiFUL2019 okupio je više od 100 brendova, te veliki broj posjetitelja koji su došli s područja cijele regije.

Posjetitelji su uživali u besplatnim tretmanima, bogatom programu, sjajnim popustima, ponudama i nagradama koje su za njih pripremili izlagači. Dva dana sajma bila su ispunjena raznovrsnim programom, radionicama, te masterclassovima.

Foto: PR / Srbijanski make up majstor gostovao u Sarajevu 

Sajam beautiFUl2019 završio je fenomenalnim masterclassom koji je održao Dušan Lazić, a koji je okupio veliki broj sudionika. Lazić je oduševio sve prisutne i ispunio njihova očekivanja, te istaknuo kako mu je posebna čast bila predstavljati se u Sarajevu.

Zlatni sponzor sajma beautiFUL2019 bio je cm-cosmetic market, dok su srebreni sponzori: Biologique  Recherche u BiH, Brill Cosmetix, Magnetic Nails i Frizerland, koji su na sajmu publici pored savjeta, ponudili raznovrsna predavanja i edukacije na glavnoj bini.

Foto: PR / Srbijanski make up majstor gostovao u Sarajevu 

Inače, sajam beautiFUl2019 održao se 21.i 22. rujna 2019. godine u Hotelu Hills u Sarajevu, a organizatori sajma poručuju da će on postati tradicija i da će se održavati svake godine.

Kopirati
Drag cursor here to close