Stiže i Alka

Sitno se broji do modnog spektakla Fashion Arena

Modni spektakl Fashion Arena, u organizaciji agencije PRimera, održat će se 8.  prosinca u Kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBiH u Mostaru.  
Lifestyle / Moda | 08. 12. 2017. u 13:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugo izdanje najiščekivanijeg modnog događaja u BIH- Fashion Arena održat će se u petak s početkom u 20 sati u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru u organizaciji agencije PRimera i Emerika Gudelja.

Fashion Arenu u Mostaru će pratiti Alka Vuica, koja će nastupiti i na after partyju u Golden Pubu.

''Jako mi je drago da se organizira jedan spektakl poput Fashion Arene u državi gdje modna scena nije na zavidnom nivou kao u zemljama u okruženju. Obzirom da je Emerik Gudelj moj dugogodišnji prijatelj, a dokazao se u modi u cijeloj regiji, ne sumnjam u produkcijsku i umjetničku superiornost ovoga projekta i rado dolazim pogledati u Mostar  što je novo'', rekla je Alka Vuica.

 Ovaj modni događaj i ove godine će predstaviti i afirmirati rad mladih dizajnerskih snaga, kao i kolekcije nekih od najpoznatijih dizajnerskih imena regije.

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac ARILEO, koji otvara ovogodišnje izdanje Fashion Arene. Jesensko-zimska modna čarolija s Arileo potpisom vraća u neka prošla vremena, koristeći ponovno popularni uzorak pied de poule, koji cijeloj kolekciji daje dozu nostalgije. Crnom, bijelom i bojom cigle, te materijalima poput vune i pletenine, na pisti će još jednom pokazati zašto su majstori elegancije i profinjenosti.

 Modna kuća HIPPY GARDEN sa Đurđicom Vorkapić predstavlja autorski profiliran opus odjeće, koja je u funkciji novog vremena-snažnog urbanog identiteta. Naglasak je na veličanstvenim haljinama i kaputima, upotpunjenim funkcionalnim pletivom i unikatnim čizmama.

Ponesena jednostavnošću geometrijskog elementa, linijom, koju koristi kao upečatljiv detalj, a ne odustajući od slobodne skulpturalne forme,  LJILJANA MAJKIĆ na Fashion Arenu donosi kolekciju „Kišobran“, koji je i inspiracija za idejno rješenje osnovnog kroja.

Jedinstvenu i sofisticiranu crnu kombinira sa smeđom, čime dobiva neobičan i nesvakidašnji spoj, ili sa bijelom, čija kombinacija osvježava kompletnu kolekciju. Slično radi i sa tamnoplavom, koja je treća osnovna boja kolekcije.

Kod bh dizajnera, stiliste I kostimografa MILANA SENIĆA u fokusu kreativnog istraživanja su košulje koje kroz dekonstrukciju i strukturalnost  dobivaju neke nove interpretacije. Za razliku od prethodnih projekata, gdje su dominirale bijele I crne boje, ovaj put je napravljen svojevrstan izlet u boje te paleta, kroz koju je predstavljen ovaj ciklus, sadrži plave i zelene nijanse.

Mostarska dizajnerica AIDA MUŠINOVIĆ, vječito inspirirana bajkama, na Fashion Areni predstavlja kolekciju FAIRYTALE. Kolekcija unikatnih haljina i vjenčanica, ručno rađenih u finalnoj estetskoj obradi, spaja nježnost, romantiku i snagu. Mostarskim ljubiteljima mode predstavlja se i talentirana dizajnerica IVANA CVRLJE.

Njezina unikatna kolekcija prepoznatljiva je po večernjim haljinama, a inspirirana cvijećem, koje je ovaj put preneseno na čipku I bogate tkanine. Raskoš I glamur je prisutan u svakom modelu. Bogate volumen haljine učinit će svaku ženu posebnom, gdje god da se pojavi, a one uske I sirena kroja –zavodnicom. Na Fashion Arenu dolazi I romantična I bajkovita kolekcija “lady of The Lake” brenda CAROL dizajnerice KLARE IVANOVIĆ, inspirirana pjenom valova i odsjajima vode koji lome svjetlost. Predstavlja kombinaciju elegantnih i romantičnih haljina, pa do unikatnih vjenčanica.

Modnom revijom se predstavlja i Ma Chérie kolekcija torbica dizajnerice MARIJANE DUKIĆ. Svaka torba je izrađena sa stilom i velikom posvetom, da budu što ljepše i služe svojoj namjeni.  Sve torbe su ručno izrađene, a materijal koji se koristi je- prirodna koža.

Sve kolekcije će biti predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju, a revije će nositi neki od najpoznatijih manekenki i manekena iz BiH i regije- Džejla Glavović, Dejan Radović, Dino Bubičić, Ivana Ergić, Tea Bošković, Vedrana Lindarić, Lana Gržetić, Petra Frković, Katarina Prnjak, Meri Benčić, Daniela Mijatović i brojni drugi.

Kopirati
Drag cursor here to close