Volite shopping?

Shopping kraljica stigla u BiH

U prvom tjednu bit će prikazane epizode snimljene u Sarajevu u kojoj će ulogu modnog kritičara imati poznati stilist Emerik Gudelj.
Lifestyle / Moda | 15. 10. 2019. u 08:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Shopping kraljica stigla u BiH

Omiljena zabavna emisija “Shopping kraljica” stigla je i u Bosnu i Hercegovinu. U prvom tjednu bit će prikazane epizode snimljene u Sarajevu u kojoj će ulogu modnog kritičara imati poznati stilist Emerik Gudelj.

Obožavate shopping? Kupovanje krpica vam dođe poput terapije i odmaka od svakodnevnih briga? Volite promatrati i kako se drugi oblače i dobijati ideje za vlastiti modni stil?

Međunarodno popularan format osvojio je do sad čak 11 zemalja svijeta.

Kako i ne bi kada će rijetko kojoj gledateljki srce ostati mirno kada vidi da takmičarke "Shopping kraljice" za svoje kupovine dobivaju novac, a svu odjeću koju odaberu zadrže za sebe.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Sutra od 16.30 , @tvobn , shoppingkraljicabih 

Objavu dijeli Alfastil - emerik gudelj (@emerikgudelj)

Koncept emisije jest da se svakog tjedna , pet žena natječe za titulu šoping kraljice. Tjedni zadaci, poput stila "vjenčane kume", "svečana večera", "životinjski uzorci", samo su neke od tema koje će biti zadane kandidatkinjama, a one će u roku od četiri sata - svaka u jednom danu, morati kupiti odjeću koja će odgovarati zadanom stilu.

Uz to, na kraju će morati stići i kod frizera i šminkera ne bi li dojam bio potpun. Kako bi djevojke osvojile titulu "Shopping kraljice", moraju u četiri sata za 500 KM kupiti najbolju moguću kombinaciju, obaviti šminkanje i frizuru. Druge natjecateljice na kraju dana ocjenjuju uspješnost i modni odabir.

Foto: OBN / Shopping kraljica

Na kraju tjedna, uz pomoć poznatog modnog  kritičara i stilista Emerika Gudelja, odlučit će se koja je kandidatkinja pobjednica tog tjedna te koja je najbolje dočarala zadani stil i tako postala šoping kraljica i osvojila dodatnih 500 KM.

Emerikov zadatak je tijekom tjedna promatrati kako se dame snalaze u kupovini ne bi li petkom zajedno s njima komentirao njihove izbore te na kraju proglasio pobjednicu.

Termin emisije je radnim danima u 16.30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close