Vedri i oblači

Sam Morgan ima samo 17 godina, a odijeva najbolje engleske nogometaše

Dečko koji je rođen u Londonu, pokrenuo je poslovnu platformu "SM creps" putem koje za nogometaše nabavlja 'hard-to-get' robu marki Balenciaga, Fear of God, Amiri i Gucci, a po želji i drugih brandova.
Lifestyle / Moda | 17. 09. 2018. u 13:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zamislite da imate tek sedamnaest godina i odjednom - zove vas Paul Pogba na mobitel i, unatoč nakupljenoj nervozi, s olakšanjem kaže "čovječe, pa gdje si ti, danima te pokušavam pronaći?!". Obratna situacija bila bi puno izglednija kad bi Pogba svakom tinejdžeru odgovarao na telefonski poziv.

Međutim, uistinu postoji 17-godišnji momak kojega nogometaši iz engleske Premier lige naprosto opsjedaju, tražeći ga da im nabavi odjevne predmete i obuću. Zove se Sam Morgan i svakodnevno je putem WhatsAppa na vezi sa slavnim nogometašima.

Kaže kako ga je dva dana uoči finala Svjetskog prvenstva u Rusiji tražio Paul Pogba, govoreći kako već dugo pokušava doći do njega.

"Što?! Valjda bih ja trebao biti taj koji pokušava doći do Pogbe, a ne obratno?", kaže Sam.

Dva dana nakon finala Svjetskog prvenstva ovaj se dečko zaputio u Pariz, noseći sa sobom naručene torbice, naočale i drugu robu. Tamo ulazi u hotel kao u popularnu pekarnicu i susreće se s Pogbom kao s najboljim prijateljem.

Kako i iz kojih razloga njegovu priču uzeti kao vjerodostojnu?

Sam Morgan je startao jedan posao koji se može opisati kao kupovina dizajnerske robe za one koji imaju novca, ali isključivo onih predmeta koje je iznimno teško dobiti.

Ovaj dečko, koji je rođen u Londonu, pokrenuo je poslovnu platformu "SM creps" putem koje za nogometaše nabavlja 'hard-to-get' robu marki Balenciaga, Fear of God, Amiri i Gucci, a po želji i drugih brandova.

Paul Pogba je postao jedan od njegovih najvjernijih kupaca, a mušterije su mu i Harry Kane, Mesut Özil, Sergio Aguero, Kevin De Bruyne, Alexandre Lacazette, Kieran Trippier, Pierre-Emerick Aubameyang, Kyle Walker, Dele Alli i druge nogometne zvijezde.

Njegova karijera dilera dizajnerske odjeće i obuće za nogometaše započela je nakon što su mladi igrači Cohen Bramall i Joe Willock iz B tima Arsenala, kao i Ezri Konsa (Brentford) počeli preko njegovih kanala nabavljati robu koju nema baš svatko. Nakon toga je marketing ''od usta do usta'' učinio svoje, te je u ovome trenutku Sam Morgan istinska zvijezda. Kaže kako je od afirmiranih igrača prvi od njega robu naručio Kyle Walker, a onda je posao istinski krenuo.

Zahvaljujući svom posebnom talentu za odabir dizajnerskih komada robe zbog kojih nogometaši padaju na stražnjicu, Sam sa slavnim nogometašima igra popularnu igricu Fortnite i proširuje svoju listu mušterija.

Njegovi kanali za nabavku robe koju je teško dobiti, očito je, odlično funkcioniraju. Po svemu sudeći i za to treba imati poseban osjećaj i izniman talent. Sam je maturant koji se dobro snalazi s matematikom i ekonomijom. Kako u maturskome radu, tako i u svome unosnom poslu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

@bbcsport x @sm_creps  Thank you to @karlbraidwood

Objavu dijeli SM creps (@sm_creps)

Kopirati
Drag cursor here to close