Pravo je vrijeme

Razmišljate o novoj boji kose? Pet odličnih nijansi- hit na Instagramu

Od klasične brinete do zlatokose plavuše, donosimo nekoliko divnih nijansi koje možete isprobati.
Lifestyle / Moda | 20. 02. 2020. u 12:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dolazi nam proljeće, što znači da je i pravo vrijeme za beauty promjenu. Ako niste spremni za drastični rez, uvijek možete promijeniti boju kose i isprobati neke nove nijanse.

Izdvojili smo nekoliko nijansi koje možete isprobati, nisu jako zahtjevne za održavanje, a zasigurno ćete s njima postići wow-efekt! Od brinete do zlatokose plavuše, pet super nijansi kojima se možete inspirirati za mnogima omiljeno godišnje doba.

Pepeljasta brineta

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Who’s ready Miami ?!‍ @victoriassecret

Objavu dijeli Barbara Palvin (@realbarbarapalvin)

Razmislite o pepeljasto smeđoj boji poznatoj kao bronde, sretnom mjestu između plavuše i brinete. Kao što se vidi na modelu Barbare Palvin - ova je boja spoj svijetlosmeđe i zagasite plave bez primjesa žutih ili crvenih nijansi. Ako imate tamno smeđu prirodu boju kose, već ste na pola puta.

Medenasti pramenovi

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Honey highlights – and #BbCurl Anti-Humidity Gel-Oil – make spirals pop. #bumbleandbumble #crueltyfree #rg @kaylamdarby

Objavu dijeli Bumble and bumble. (@bumbleandbumble)

Kada razmišljate o boji kose koja ne zahtijeva puno posla oko održavanja, važno je uzeti u obzir kontrast boja. Vaša prirodna nijansa kose kontrastira tamnim i svijetlim pramenovima, stoga je važno odabrati pravu nijansu, topla zlatna boja meda izgleda odlično na kosi tamnijeg korijena.

Foto:Instagram/Facebook / Valovi u kosi veliki su trend, pogledajte kako je nose trendseterice

Plavi pramenovi

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

BTS

Objavu dijeli Victoria Lee (@victorialee)

Suptilni žuti i zlatni tonovi bit će posebno u trendu ove jeseni. Plavuše teže cijele godine imati u potpunosti plavu kosu, međutim, sve je više onih koje biraju opciju pramenova. Pramenovi koji padaju od tjemena zahtijevaju manje napora za održavanje, a učinak je i dalje sjajan.

Topla crvena i bakrena boja kose nisu nikakva novost, ali ono što donosi promjenu je način bojenja. Topli tonovi trebaju biti isprepleteni s tonovima nježne smeđo-crvene boje. Koju god prirodnu nijansu kose imali, boja karamela kosi topao i začinjen look.

Karamel balayage

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

:) @newyorkmodelsdirect #bts #teamnymm #nymodels

Objavu dijeli E D E N A M A R E (@eden_a19)

Topla crvena i bakrena boja kose nisu nikakva novost, ali ono što donosi promjenu je način bojenja. Topli tonovi trebaju biti isprepleteni s tonovima nježne smeđo-crvene boje. Koju god prirodnu nijasnu kose imali, boja karamela kosi topao i začinjen look.

Nježni ombre

Popularna tehnika bojanja, ombré, ovog će se proljeća ponovno vratiti u frizerske salone, a posebno u varijanti sa šiškama. Nježni ombre kao nadopuna prirodnoj boji kose odlično će izgledati ako s nijansiranjem krenete već od šiški. 

Kopirati
Drag cursor here to close