"Naša kuća, vaša pravila"

Prvi pogled na kolekciju Lady Gage o kojoj svi pričaju

Da ste danas u Hollywoodu nitko ako nemate aktualnu beauty kolekciju, shvatila je i Gaga te predstavila svoj "Haus Laboratories".
Lifestyle / Moda | 10. 07. 2019. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lady Gaga je jedna od onih osoba koja ne može proći nezapaženo, neovisno o tome čime se u određenom trenutku odluči baviti. Počela je kao pjevačica, prerasla je u jednu od najvećih pop-ikona našeg vremena, prodala je milijune albuma diljem svijeta, a prošle se godine okušala i na velikom platnu.

Film "A Star Is Born" je, kao što znate, polučio ogroman uspjeh, a Lady Gagi zaradio i prestižnu nominaciju za nagradu Oscar. Sad je službeno najavila i da kreće u osvajanje sasvim novom područja, i to onog u koji su već dobrano zakoračili brojni njeni kolege i kolegici. Da ste danas u Hollywoodu nitko ako nemate aktualnu beauty kolekciju, shvatila je i Gaga te predstavila svoj "Haus Laboratories", prenosu Buro247.

Kako je objasnila u intervjuu za BoF, brend je inspiriran prvim danima njene pjevačke karijere, u kojima se pokušavala probiti, a u kojima je nastao i njen signature look kad je u pitanju šminka, i to isključivo uz pomoć jeftinih proizvoda koje je nabavljala u drogerijama.

Video: HAUS LABORATORIES | OUR HAUS. YOUR RULES.

U njenoj će se kolekciji zasad naći tek sjajilo za usne, olovka za usne i tzv. all over colour proizvod koji se može koristiti na više načina; kao rumenilo, kao lagani ruž ili sjenilo, iako je potpuno jasno da vrlo skoro možemo očekivati još cijeli niz proizvoda. Promotivni spot koji je upravo pušten u javnost cilja upravo na najjače strane Gaginog imidža i javnog djelovanja

. Da, još jedna beauty kolekcija je možda doista zadnje što ovaj svijet treba, ali nikad ne možete imati dovoljno kolekcija koje vam govore da ljepota nije u oku promatrača, nego je određujete sami. "Naša kuća, vaša pravila", reći će Gaga i dodati kako se najvažnije moći izraziti na sebi svojstven način i ne raditi kompromise, dok gledamo netipične modele koji uključuju trans i rodno neutralne osobe. Važno je spomenuti i kako je ovo prvi samostalni poduzetnički projekt Lady Gage, a ona jasno ističe kako joj je cilj napraviti globalno uspješan brend za koji će znati svi.

Kopirati
Drag cursor here to close