Alexander Veach

Predomislio se, opet želi biti muško: 'Biti žena je preskupo'

Sada radi na izgradnji mišića prsnog koša kako bi sakrio grudi. Kaže kako je sad sretniji kao muškarac jer mu je biti transrodna osoba postalo jako stresno.
Lifestyle / Moda | 14. 05. 2018. u 09:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Alexander Veach je 30-godišnji model iz Los Angelesa koji je silno želio postati žena. Zadnje tri godine tako je i živo, zvao se Aria. Uzimao je hormone kako bi mu grudi narasle i laserski je uklonio dlake s tijela. Na to je potrošio 10.000 dolara, prenosi 24sata.hr.

Ali, predomislio se i kaže kako više ne želi biti žena jer je to preskupo, previše natjecateljski nastrojeno i "on više za to nema vremena".

Sada radi na izgradnji mišića prsnog koša kako bi sakrio grudi. Kaže kako je sad sretniji kao muškarac jer mu je biti transrodna osoba postalo jako stresno. Osjećao se izolirano. Da ponovno želi biti muškarac shvatio je dok je u teatru Underground u Hollywoodu igrao transrodnu ulogu, bio je lik koji je mijenjao lik iz muškog u žensko.


Tvrdi da je sada puno sretniji, samo bi se nekako želio riješiti grudi koje su mu narasle - zapravo sada ima ginekomastiju (povećane muške grudi).

''Ja sam stabilan sada kada živim kao Alexander.  Tri godine sam bio Ariana. Ariana i Alex imaju dva jako različita života. Ja nisam netko tko živi u kutiji i ne dopuštam spolnim normama da mi govore što da radim ili ne radim, ili da me to makne od mojeg mjesta u društvu. Ljudi znaju biti okrutni, misle da lažem, ali zaista sam vjerovao da sam žena zarobljena u muškarcu. Sada svi komentiraju moje veće grudi'', rekao je, a prenosi Daily Mail.

Dodaje kako radi na svojem duševnom miru i ne planira otići pod nož da bi se riješio grudi, već će to pokušati vježbanjem. Osjeća se ugodno s grudima, ali malo ga brine kako će se skinuti na plaži, to mu je neugodno.

Nada se kako će naći partnericu koji će ga razumjeti.

''Nadam se da ću naći pravu ženu koju neće biti briga za to što još imam ženske osobine, iako mi se dlake već pomalo vraćaju zbog testosterona'', dodao je.

Kopirati
Drag cursor here to close