Pozor mladenci, bliži se Sajam vjenčanja!
Sajam vjenčanja u Herceg etno selu mjesto je gdje želite provesti vikend 6. i 7. travnja 2019. i olakšat si planiranje vjenčanja iz snova!

Pozor mladenci, bliži se Sajam vjenčanja!

Lifestyle / Moda | 28. 03. 2019. u 12:57 Bljesak.info / Promo

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sajam vjenčanja u Herceg etno selu mjesto je gdje želite provesti vikend  6. i 7. travnja 2019. i olakšat si planiranje vjenčanja iz snova!

Najava dobrog vremena, prekrasan ambijent i prostor, najnoviji trendovi, svi najvažniji izlagači iz svijeta organizacije vjenčanja, sajamski popusti, bogat sajamski program s cvjetnom radionicom, fotografskom radionicom, dnevnim modnim revijama, edukacijama, predavanjima i naravno, nagradnim igrama i više su nego dobri razlozi  za posjetiti 9. Sajam vjenčanja u Herceg etno selu, 06. i 07.04.2019., najveću i najorginalniju manifestaciju vjenčane tematike u Bosni i Hercegovini.

9. sajam vjenčanja u Herceg etno selu, okupiti će i ove godine mnoštvo zanimljivih izlagača, sa područja BiH, ali i neka renomirana imena iz Hrvatske. Na sajmu ćete imat priliku vidjeti raznovrsnu ponudu vjenčanica, od onih jednostavnih, do raskošnih, ili pak sirena kroja, ukrašenih s više ili manje detalja.

Svjetski poznate dizajnere vjenčanica predstavit će saloni vjenčanica: La Perla, Bakus sposa, Diosa te unikatne i jedinstvene vjenčanice i večernje haljine poznate dizajnerice Matije Vuice, ali i večernje haljine dubrovačke dizajnerice Andree Zvono.

 Savršen izgled za mladenke, make up i frizuru, prikazat će vizažistica Zdenka Ostojić,te tim frizera iz Vip saloona.

Za muški dio populacije tu je Varteksova linija u novom ruhu, gdje ćete sigurno pronaći odijelo po vašoj mjeri.

Veličanstvene cvjetne dekoracije i cvjetnu raskoš, ali i detalje koji čine razliku prezentirat će Inova decor, Hedera design te Letizia gift shop iz Zagreba. Specijalne efekte, niski dim, te ''bajkovite oblake'' na svojim štandovima promovirat će izlagači zanimljivih naziva: Vjenčanje u sedmom nebu, Ples na oblacima i Prvi ples by Nenad. 

Najavni plakat za sajam vjenčanja

Pozivnica je prva naznaka kako ste zamislili svoje vjenčanje ali i trajna uspomena na njega, kao i zahvalnice kojima se pridaje sve više pozornosti i neprestano se traži nešto još zanimljivije ili unikatnije. Takve pozivnice i zahvalnice moći ćete pronaći u malim tvornicama unikatnih remek dijela: Pozivnice Dominik, Brendo zahvalnice, Hand made dy Tomislava, Solidum soli, Udruga Susret i Yammy giftsiz Zagreba.

Bilo za vjenčanje na otvorenom ili za doček vaših gostiju kod kuće, Šatori i catering Galić nude uslugu najma, postavljanja i dekoriranja šatora te catering za stol dobrodošlice, kao i Catering Hrstić koji su i majstori carvinga - umjetnosti rezbarenja voća i povrća. A tu će biti i catering Dominik.

Vjenčano prstenje ponudit će vam Zlatarna Seiko, S&M, te zlatarna Zaks iz Hrvatske. Idealan prostor za organizaciju vjenčane svečenosti prezentirat će novoizgrađeni hotel Bigeste, restoran MM iz Mostara s dugogodišnjom tradicijom i Herceg etno selo, ili za one koji žele nešto potpuno drugačije, predstavit će se tvrtka Altera iz Zagreba, specijalisti za elegantna vjenčanja pod šatorom, sa najvećim izborom dodatne opreme.

Cvjetne dekoracije od papira preplavile su društvene mreže a neke od najljepših koje smo vidjeli, izrađuju se upravo kod nas! Sorelle Pozadine predstavit će vam svoje najnovije rukotvorine i vjerujte nam, njihovi  papirni cvjetići postat će dio i vašeg vjenčanja. Među mnogobrojnim izlagačima predstavit će se i dva kreativna tima Loveprint i Angellum, sa svojim proizvodima kojima je cilj sačuvati uspomene na najdragocjenije trenutke života. Vjenčane fotografije još su jedan “čuvar uspomena” i mladenkama je vrlo bitan odabir vjenčanog fotografa. Foto Light studio te Blink weddings mogu biti vaš izbor sa sajma, a Fotkaona – fotokabina najmodernije generacije i mjesto dobre zabave.

Kada je u pitanju izbor automobila za vjenčanje, romantičari zaljubljeni u limuzine, imat će priliku vidjet limuzinu dugu 14 metara u vlasništvu Privilege Travel LTD iz Splita, a onima koji vole spoj luksuza, a i sigurnosti  Maximus rent a car moći će ponuditi upravo takve automobile - VW Passat iz, AUDI Q7, te AUDI A8 . Vjerujemo kako ćete na jednom mjestu i vi pronaći baš sve za svoje vjenčanje!

Partneri Sajma vjenčanja su: Croatia osiguranje, dm, Meggle, Kraš, te Džajić commerce. Sve detalje vezane uz sajam, točnu satnicu događanja i veliku nagradnu igru ''Naj mladenci'' pratite na služenoj Facebook i Instagram stranici: Sajam vjenčanja BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close