Tko sprema vjenčanje?

Ovo će biti najpoželjniji trendovi vjenčanica u idućoj godini

Ako je vjerovati dizajnerima i salonima vjenčanica, kao i popularnoj modnoj tražilici Lyst, u narednim mjesecima mladenke će se mahom koncentrirati na četiri modela vjenčanica.
Lifestyle / Moda | 12. 10. 2020. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za sve mladenke koje dogodine planiraju vjenčanje i još uvijek nemaju svoju haljinu iz snova imamo važne vijesti - u 2021. dominirat će četiri trenda vjenčanica na koje vrijedi obratiti pažnju

Zahvaljujući pandemije koronavirusa mnogi su mladenci bili prisiljeni odgoditi vjenčanje za neka bolja vremena. Zbog svih onih mladenki koje od djetinjstva maštaju o trenutku kad će u vjenčanici prošetati do oltara, nadamo se da će se situacija konačno primiriti i da će u nadolazećoj godini brojni parovi konačno uživati u svom najvažnijem danu.

Ako i sami dogodine planirate vjenčanje ili to čini netko vama blizak, sigurno vas zanima koji modeli vjenčanica će biti popularni u 2021. godini.

Ako je vjerovati dizajnerima i salonima vjenčanica, kao i popularnoj modnoj tražilici Lyst, u narednim mjesecima mladenke će se mahom koncentrirati na četiri modela vjenčanica.

Dva outfita za veliki dan

Vodeći trend kojem svjedočimo posljednjih sezona, a koji će se nastaviti i u 2021. je odabir dvije vjenčanice za dan vjenčanja. Mnoštvo mladenki za svoj veliki dan bira čak dva outfita u kojima će zablistati punim sjajem.

Osnivačica brenda Grace Loves Lace, Megan Ziems i dizajnerica Kate Halfpenny potvrdile su kako sve veći broj mladenki bira raskošniju haljinu za svečanu ceremoniju, a potom jednostavniju haljinu za salu u kojoj se mogu lakše kretati i plesati do dugo u noć.

Također, mnogi mladenci u vrijeme koronavirusa planiraju dva manja vjenčanja - jedno za uži krug obitelji, a drugo za prijatelje pa je potpuno prirodno da mladenke sukladno prilici biraju dvije vjenčanice.

Foto: Internet / Meghan Markle
Foto: Internet / Meghan Markle

Jednostavne vjenčanice

Zbog utjecaja pandemije sve više mladenki odabire vjenčanice vrlo jednostavnih silueta, be previše detalja i ukrasa. Ove elegantne haljine nadahnute dizajnima 90-ih toliko su jednostavne da su savršene.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

On the scale from 1 to 10 how beautiful is this dress? Comment below #MillaNova

Objavu dijeli Milla Nova (@millanova)

Second hand vjenčanice

Čini se kako sve manje mladenki na odabir vjenčanice gleda kao na skupocjenu investiciju, a sve više njih poseže za vintage, second hand haljinama, bilo da posude ili redizajniraju vjenčanice od majki ili otkupe vjenčanice od prijašnjih mladenki. Čak je i princeza Beatrice vjenčanicu za svoj veliki dan posudila od svoje bake, britanske kraljice Elizabete II.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Edited with @WIPresets desktop version Inspiration by @alexanddavidweddings⁣⁣ ⠀⁣⁣

Objavu dijeli Wedding Photo Inspiration (@weddingphotoinspiration)

Pojmovi 'vintage', 'second hand' i 'prethodno nošene' na tražilici Lysta koristili su se 38 posto više nego u prethodnoj godini. Statistika modne tražilice Lyst govori kako su se ovi pojmovi mjesečno pretraživali čak 20.000 puta, dok online trgovina Net-a-Porter potvrđuje ovu praksu. S Net-a-Portera tvrde kako mladenke sve više kupuju odijela i slip haljine koje će moći nositi i poslije vjenčanja.

Dvodjelni kompleti

Upravo su dvodjelni kompleti poput odijela i topića ili bodija + suknji jedan od velikih svadbenih trendova u 2021. Ako planirate vrlo skromno vjenčanje u krugu najbliže rodbine i kumova.

Isto tako možete se odlučiti za raskošnu torta-suknju od tila u nježno ružičastoj boji ili pencil suknju s dramatičnim resicama koju možete uskladiti s jednostavnim bijelim bodijem, a nakon vjenčanja je iskoristiti za neke druge svečane prilike, piše tportal.

Foto: Internet / Odijela su hit
Kopirati
Drag cursor here to close