Preporuke frizera

Ovih će pet frizura dominirati ove godine

Baš kao i kad je odjeća u pitanju, prikazane frizure postanu pravi hit među obožavateljicama mode pa one dobro informirane već u prvim redovima sjede u identično stiliziranim frizurama kakve manekenke šetaju pistama.
Lifestyle / Moda | 28. 01. 2020. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni, ali i beauty trendovi kroje se na pistama četiriju najveća tjedna mode, onih u Milanu, New Yorku, Parizu i Londonu. Za nadolazeću sezonu stručnjaci za oblikovanje kose kreirali su niz frizura koje aktivno prate prikazane kreacije.

Baš kao i kad je odjeća u pitanju, prikazane frizure postanu pravi hit među obožavateljicama mode pa one dobro informirane već u prvim redovima sjede u identično stiliziranim frizurama kakve manekenke šetaju pistama. A na što to ove godine posebno pripaziti kada je oblikovanje kose u pitanju, otkrivamo u nastavku.

Osim rajfova i ukrsnica, ove su godine posebno popularne trake

Reci da ukrasima!

Ako si mislila da je vrijeme predimenzioniranih ukosnica i obruča za nama, prevarila si se! Stručnjaci za kosu kažu kako ove godine, kada su ukrasi u pitanju, vrijedi pravilo - što više to bolje! Osim rajfova i ukrsnica, ove su godine posebno popularne trake ukrašene perlicama.

Jedno je sigurno - pletenice su IN!

Povratak pletenica

Rado smo ih nosile kao djevojčice, a sada se opet vraćaju na velika vrata! I ne, ne moraš imati dugu kosu! Frizeri navode kako su one sada namijenjene svima te dolaze u različitim oblicima - kratke, dvostruke, razbarušene... možeš dati mašti na volju. Jedno je sigurno - pletenice su IN!

Razdjeljak po sredini se često povezuje s ozbiljnošću

Razdjeljak na sredini

Način na koji postaviš razdjeljak može odrediti dojam koji odaje tvoje lice. Tako se razdjeljak po sredini često povezuje s ozbiljnošću, strogošću i redom. Kao što smo te već obavijestile, duga ravna kosa ponovno je u trendu, posebno ako je počešljana na način da je razdjeljak u sredini. U maniri opasnih akcijskih junakinja, idealna je ovo frizura za dame sa stavom.

Zalizana kosa nije nešto na što će se odvažiti mnoge dame

"Wet look"

"Wet look" nije samo za modne piste Zalizana kosa nije nešto na što će se odvažiti mnoge dame jer smo svjesne činjenice kako "wet look" puno bolje izgleda na fotografijama, nego stvarnom životu. Ipak, frizeri savjetuju kako je početak novog desetljeća izvrsna prilika da se odvažiš na nešto novo te ovu frizuru koju učestalo viđamo na modnim revijama preneseš na gradske ulice.

Trebamo brinuti o sastavu proizvoda koji nanosimo na kosu

Njegovana kosa

Blistava, sjajna i lijepo oblikovana kosa uvijek je u trendu! Ne čudi stoga što su je stručnjaci uvrstili na ovu listu. Premda se doima kao da je ovo dobro poznato znanje s vremena na vrijeme valja se podsjetiti kako trebamo brinuti o sastavu proizvoda koji nanosimo na kosu jer smo nerijetko to spremne zanemariti.

Zdrava kosa uvijek je preduvjet za najljepšu frizuru, piše 24.sata.

Kopirati
Drag cursor here to close