Opušteno

Ove ćeš boje obožavati preko ljeta ako si svijetle puti

Pažljivo odabrane boje istaknut će prirodnu ljepotu svijetle puti i osigurati joj da se savršeno stopi s ljetnim modnim trendovima.
Lifestyle / Moda | 15. 07. 2020. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih je godina preplanuli ten najveći trend tijekom ljetnih mjeseci, ali često zaboravljamo da svijetla put zapravo nikad (pa čak ni tijekom ljeta) ne izlazi iz mode. Tajna je u tome što nas pomlađuje i pomaže nam da izgledamo ženstvenije i profinjenije. Uskladimo li boju puti s odjećom, dodatno ćemo istaknuti svoju figuru i poboljšati cjelokupan izgled. I, možda najvažnije, izbjeći ćemo ono što nikako ne volimo, a to je zabljesnuti na suncu. Prema tome, osobe svijetle puti uvijek trebaju birati boje koje laskaju njihovu nježnom tenu.

Pažljivo odabrane boje istaknut će prirodnu ljepotu svijetle puti i osigurati joj da se savršeno stopi s ljetnim modnim trendovima. U nastavku otkrivamo koje se boje savršeno slažu sa svijetlim tenom, a koje nikako nisu dobar odabir.

Pastelna paleta

Ženama svijetle puti odlično pristaju pastelni tonovi, poput nježnih nijansi plave, zelene i ljubičaste. Ove suptilne boje stvaraju blagi kontrast u odnosu na svijetlu boju kože, čime ističu njezinu nježnost i mekoću. Pastelne su boje neodoljiv ljetni trend već nekoliko sezona, pa s njima nikako nećeš pogriješiti ni u modnom smislu. Tako ćeš jasno pokazati da ideš u korak sa sezonskim modnim trendovima, ali i zavidno modno znanje zahvaljujući pravilnoj kombinaciji boja sa svojom svijetlom puti. Pastelne nijanse plave, zelene i ljubičaste odlično funkcioniraju na neodoljivim romantičnim haljinama i elegantnim bluzama. Ovi odjevni komadi idealni su za posebne prigode, a možeš ih uklopiti i u svoje svakodnevne kombinacije.

Razigrani tonovi

Vedre boje uvijek su dobrodošle, pogotovo tijekom ljetnih mjeseci, kad su u fokusu lepršave i razigrane kombinacije. Onima svijetle puti odlično pristaju tople nijanse narančaste i crvene. No nije svejedno koju ćeš nijansu ovih boja odabrati. Toplije nijanse crvene, kao što su boja maline, jagode ili koralja savršeno će pristajati uz svijetli ten, za razliku od crvene s hladnim podtonom. Također, odlično će ti pristajati odjeća u ovim bojama sa šarenim uzorcima. Kad je riječ o modi, više ne vrijedi pravilo da je manje-više, pa se možeš poigrati različitim uzorcima i kombinacijama boja. Crvene i narančaste odjevne komade kombiniraj s modnim dodacima u različitim bojama i "wow" efekt je zajamčen.

Pogrešan odabir

Ako imaš svijetlu put, definitivno trebaš izbjegavati presvijetle i pretamne nijanse, koje će negativno istaknuti tvoj svijetli ten. Pritom mislimo na sve nijanse bijele i na sve tamne boje, kao što su crna, tamnoplava, tamnozelena, tamnosmeđa... Osim toga, nikako nemoj nositi ni boje slične tvojoj koži. Dakle, svijetložuta, svijetloružičasta i bež nisu nimalo dobar izbor. Ove boje možeš nositi samo u kombinaciji s drugim bojama i uzorcima, no ni u kojem slučaju ne trebaju dominirati outfitom, piše Miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close