Megatrend za proljeće

Ovaj trend traperica obožavaju Francuskinje

Francuskinje se znaju odijevati, imaju stila i često nam pokazuju „kako se to radi“.
Lifestyle / Moda | 03. 05. 2021. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nema doba godine ili dana kada traperice nisu u trendu. Nema raspoloženja ili prilike u kojoj traperice nisu savršen izbor. Ukratko: traperice su pravo modno čudotvorno oružje i stoga su s pravom prisutne i po nekoliko puta u svakoj garderobi.

Izbor je gotovo beskrajan, ali 2021. godine bit će nam lakše posegnuti za ultimativnim trapericama nego inače, jer je jedan kroj trenutačno moderniji nego ikada - a to prije svega dugujemo Francuskinjama.

A kako bi moglo biti drugačije? Teško da bilo koja druga nacija ima takav prirodni osjećaj za stil i provodi trendove tako nonšalantno. Savršeni recept za makrone, ispravna tehnika ljubljenja i elegantno pijuckanje šampanjca nisu jedino što možemo naučiti od Francuskinja. Pravi stil novih omiljenih hlača još je nešto u čemu Francuskinje prednjače. Ali, još malo! Riječ je o modelu traperica „cropped jeans“ , odnosno traperice rezane oko gležnja!

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Clémence (@namasteclemence)

"Rezane" traperice: novi omiljeni komad Francuskinja

Fashionistice poput Jeanne Damas ili Jeanne Andreae već su dugo ljubiteljice novog stila hlača i trenutačno šeću u njima po ulicama Pariza. Posebnost kod ovih traperica: nogavica je skraćena - slično culottesu. Francuskinje se također oslanjaju na pripijeni kroj koji završava laganim preklopom. Ali, široka verzija također je popularna 2021. godine.

Osim faktora stila, novi model traperica ima i druge prednosti: noge izgledaju dulje, a lijepe cipele napokon dobivaju pažnju koju zaslužuju.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Jeanne Ménard (@jeanne_andreaa)

Ovako ćeš stilizirati cropped jeans

Srećom, oblikovanje traperica rezanih oko gležnja vrlo je jednostavno. Inspirirane francuskim fashionistima, kombiniramo ležerne osnovne košulje, kašmir kardigane i bluze s XXL ovratnicima Petar Pan (vrlo važno: uvuci gornji dio u hlače!). Filigranski nakit i suptilni dodaci dovršavaju izgled bez da kradu predstavu glavnom dijelu.

Ako želiš otići korak dalje što se tiče stila, nemoj se ograničiti isključivo na traperice rezane oko gležnja - izrađene od trapera, nego i na modele od korda. Kroj u kombinaciji s robusnim materijalom izgleda ležerno i stoga je s pravom moderna alternativa Francuskinjama, piše miss7.

 

 

Kopirati
Drag cursor here to close