TikTok preuzima stvar

Oni ne čekaju da ih se pozove u prve redove modnih revija, ali i dalje se pitaju ‘što odjenuti’

TikTokeri su, inspirirani estetikom različitih brendova iz svojih ormara izvukli odjeću, neku s potpisom, ali ne nužno
Lifestyle / Moda | 03. 02. 2021. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 U normalnim bi se godinama, u prvim redovima na modnim revijama gužvali celebovi, influencerice i modni urednici.

No kako su zbog pandemije predstavljanja kolekcija preseljena u digitalni svijet, isto se dogodilo i s publikom. Brojne su influencerice koje su dobile pozivnice i poklone od modnih kuća snimale kako revije gledaju online, no nova generacija influencera koji tek dolaze nije ni čekala svoju pozivnicu već su se pridružili novom viralnom trendu na platformi TikTok.

@wisdm8

this would actually be happening rn if it wasn't for 'rona (ib: @evelilythrifts ) #gucci #rickowens #saintlaurent #prada

♬ Originalton - Alicia Ashanti

TikTokeri su, inspirirani estetikom različitih brendova iz svojih ormara izvukli odjeću, neku s potpisom, ali ne nužno, i u kratkom videu pokazali svoje divljenje modnim kreatorima stilizirajući vlastitu garderobu i manje ili više entuzijastično aplaudirajući imaginarnim modelima koji “prolaze” nepostojećom pistom uz taktove hita “Gimme More” Britney Spears, piše Elle.hr.

Očito je da mnogima nedostaje sva pompa i modne priče koje okružuju tjedne mode, a s obzirom na pokazanu kreativnost, ne sumnjamo da ćemo neke od TikTokera u budućnosti vidjeti i u stvarnim prvim redovima kada se stvari vrate u normalu.

@evelilythrifts

Im so proud of how I made my scarf into a top for the last one, IB @andoej  #designer #highfashion

♬ Originalton - Alicia Ashanti
Kopirati
Drag cursor here to close