Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Novi izgled Mije Puljić

Mija je još dobila poklon paket Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke MCI iz Širokoga Brijega.
Lifestyle / Moda | 11. 04. 2019. u 17:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi dio Makovera, koji se u sklopu zabavnoga programa na Mostarskom sajmu odrzava vec 4 godine, završen je danas na pozornici. Makeover team u sastavu Nives Coric ( dizajn i kreacija), Ana Iva Marusic (MUA) Frizerski salon Studion IN i Beauty salon Dzana, danas su finalizirali i prezentirali izgled i promjenu imagea naše dobitnice Mije Puljić.

Foto:PR / Novi izgled Mije Puljić

 Mijin izgled i savršeni kombinezon by Nicca upotpunile su još i predivna unikatna torba Ma Chrie by Marijana Dukic i nakit s potpisom TKM Design iz Opuzena.

I ove godine voditeljica programa je bila  Matea Ana Pavlović.

Foto:PR / Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Kažu kada nešto funkcionira, ne treba mijenjati, tako možemo s ponosom opisati i našu suradnju s ArtDeco cosmetics, koji su i ove godine bili naši službeni partneri, a čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji je sretne dobitnice darivao poklon paketima, ne samo Artdeco proizvoda, nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty! 

Mija je još dobila poklon paket Prirodne kozmetike GLORIA, buket cvjećarne Masline te poklon paket tvrtke  MCI iz Širokoga Brijega. 

Foto:PR / Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Nives Ćoric Nicca na sajmu je danas prezentirala haljine iz svoje nove kolekcije  kao i Modni Studio NIT iz Sarajeva koji je svoje kreacije upotpunio s nakitom by  Mersiha Šukman iz Jablanice.  Za interesantne frizure i vrhunsku kreativnost i zabavu pobrinuli su se učenici i mladi frizeri Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri  iz Mostara, te učenici srednje strukovne škole iz Širokoga Brijega. 

Foto:PR / Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Sve ovo ne bi bilo moguće bez naših sponzora zabavnoga programa- Hercegovačke pivovare i Mostarskog piva, te HT ERONET, kojima se od srca zahvaljujemo kao i naravno svim našim medijskim partnerima. 

U drugom paviljonu također je bilo veselo i zanimljivo uz promociju knjige Ivane Ćurić iz Tomislavgrada, a na slatkom kutku svi su se oduševljeno vraćali po “još” slastica Ivane Antošović i Marije Gabrić.

Foto:PR / Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Sutra ako niste do sada navratili kušajte slastice Darije Bojović i učenika srednje škole dr.fra Slavka Barbarića iz Čitluka. 

Sutra je na programu od 12 sati Dodjela nagrada najuspješnijih sudionika sajma 2019. na kojoj će nastupiti Romeo Nikolic te duo Nikolina Pandža i Jelena Marković-Miličević.

Foto:PR / Završen prvi dio Makovera na Mostarskom sajmu

Od 13 sati će na bini biti drugi dio Makoevera gdje ćemo predstaviti Anđelu Rozići njezin makeover team Blagu Pavlak, Frizerski studio Seka i Susanu Dodik (MUA), a Plesna revija starta od 15 sati. 

Ne zaboravite da svake večeri uživate od 19.30 sati u Taboo Bar i Restoranu gdje smo za vas osigurali after party-e sajma.

Kopirati
Drag cursor here to close