Može!

Nova modna ludost: Hlače na napuhavanje

Ova ideja nastala je u glavi dizajnera muške mode pod imenom Harikrishnan kao dio njegove diplomske kolekcije na prestižnom modnom studiju London College of Fashion.
Lifestyle / Moda | 28. 02. 2020. u 11:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Znamo da modni dizajneri imaju svoju viziju i ne mare previše za to što se "običnim" ljudima čini prihvatljivim i lijepim. Tako je mnogo toga što vidimo na modnim pistama više hrabri iskorak nego komad koji bi trebao ući u široku potrošnju, piše Miss7.

Ipak, najnovija luda ideja nastala u kao plod dizajnerske kreativnosti su hlače od lateksa koje se mogu napuhati do pomalo komične veličine pa tako ljudi u njima izgledaju kao u onim zrcalima u zabavnim parkovima koja iskrivljavaju sliku.

Ova ideja nastala je u glavi dizajnera muške mode pod imenom Harikrishnan kao dio njegove diplomske kolekcije na prestižnom modnom studiju London College of Fashion. Superširoke hlače-napuhance s prugama ili jednobojne (prevladavaju bijela, zelena i crvena boja) na reviji su ipak ponijele i žene. 

Mladi dizajner otkrio je da je na ideju za ovakve hlače došao igrajući se sa svojim psom: "počeo sam razmišljati kako njemu mora iz tog niskog kuta sve izgledati predimentionirano. Misao kako mu ja sigurno izgledam kao neka divovska figura i kako mi koji puta vidi samo noge, a ne glavu me počela kopkati pa sam odlučio ljudima dočarati kako bi ta distorzija izgledala u modi."

Kopirati
Drag cursor here to close