Hit beauty boja

Nije zeleno, nije plavo, nego je mint iliti boja metvice!

Bez obzira je li na noktima, kao boja kose ili makeup na očima: moraš isprobati ovu trendovsku boju!
Lifestyle / Moda | 07. 04. 2021. u 10:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tako nježna, a opet tako izražajna - metvica je trenutačno top boja u beauty svijetu. Premda metvica u prirodi ima prilično travnato zelenu boju, u modi i beautyju mint nijansa je više pastelna boja s plavim podtonovima.

Kao takva laska našem tenu i čini naš izgled predivno svježim. A boja izgleda tako lijepo kad se nosi, piše miss7

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Maureen Alexandra Naudts (@maureennaudts)

All over mint

Kao boja kose zaista je impresivna! Metvica je osobito kod plave kose uzbudljiva promjena - za djevojke koje su dovoljno hrabre da se na nju odluče. Ako se ne želiš odmah obvezati, možeš odabrati boju koja se može isprati. Rasprši se na kosu posušenu ručnikom i ravnomjerno raspoređuje češljanjem nakon toga. Rezultat traje do sljedećeg pranja kose i svakako vrijedi probati!

Pogled čini blistavim

Oduševljeni smo ovom bojom u unutarnjem kutu oka. Ako ostatak makeupa za oči držiš neutralnijim i hladnim smeđim tonovima, metvica se još bolje ističe. Oko se otvori i pogled odmah djeluje živahnije. Obavezno nanesi sjenilo na početak kapka, u unutarnji kut oka, a također i na početak donje linije trepavica.

Samo tako možeš postići željeni wow efekt! Ako ti je to preintenzivno, na kraju nanesi lagano svjetlucavo sjenilo. To čini izgled suptilnijim, ali i dalje ostaje zanimljiv i hladan zahvaljujući odsjajima metvice. 

Obavezno probati

San snova! Naši proljetni osjećaji odmah postaju ljetni! Najbolje izgleda kad se boje ponavljaju. Dakle, koristi ovu boju za nekoliko detalja i kombiniraj, na primjer, sjenilo i lak za nokte! Možeš je koristiti i za modne dodatke.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli

Drag cursor here to close