U modi su svi oblici

Nema ljeta bez slamnatog šešira

Kako bi svaku ljetnu kombinaciju učinili još posebnijom i drugačijom, modni trendovi istaknuli su i pregršt novih modnih dodataka – jedan od najpopularnijih i ove će godine biti slamnati šešir.
Lifestyle / Moda | 26. 07. 2020. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od razloga zbog kojih obožavamo ljeto su ljetni modni trendovi, klasici i dodaci. Svake godine, ljetna sezona u naše garderobe unosi neodoljivu jednostavnost, ali i nevjerojatnu raskoš silueta, uzoraka i boja koje svaki model transformiraju u razigrane ljetne favorite.

Slamnati šeširi nas godine vraćaju neutralnim nijansama

Kako bi svaku ljetnu kombinaciju učinili još posebnijom i drugačijom, modni trendovi istaknuli su i pregršt novih modnih dodataka – jedan od najpopularnijih i ove će godine biti slamnati šešir.

Istovremeno šarmantni i praktični, slamnati šeširi u naš ljetni look i ormar unose kako dašak glamura, tako i zaštitu od jakih sunčevih zraka. Od jednostavnih fedora savršenih za ležerne kombinacije do modela s istaknutim raskošnim obodom koji izležavanju na plaži donose dozu glamura, high street brendovi ni ove godine nisu izostavili slamnate šešire kao jedan od zaštitih znakova ljeta.

Modni dodatak s daškom francuske rivijere

Nova topla sezona donijela je i nove trendove kojima je ove godine ukrasila i jednostavnost slamnatih šešira. Uz klasične detalje poput crne vrpce ili ženstvene mašne, slamnati šeširi nas godine vraćaju neutralnim nijansama i donose naglasak na neke nove, ne tako obične oblike.

Šeširi su najefikasnija zaštita od sunca

Naravno, tu u ljetnim kolekcijama pronaći ćete šešire s različitom širinom oboda koju ćete birati prema razini dramatičnosti koju volite u svojim ljetnim kombinacijama.

Kako su slamnati šeširi davno prerasli svoju praktičnu ulogu, ovog ljeta šešire osim kao vizualno najefektniju zaštitu od sunca, iskoristite kao modni dodatak s daškom francuske rivijere koji će upotpuniti ne samo ležerne kombinacije za plažu već i elegantne večernje kombinacije, prenosi journal.

Šarmantni i praktični slamnati šeširi
Kopirati
Drag cursor here to close