Pokoravaju proljeće

Nećete odoljeti zavodljivim modelima u novoj Guess kolekciji

U kolekciji za žene ističu se cvjetne maxi haljine u žutoj i crvenoj boji u kombinaciji s raznim teksas komadima.
Lifestyle / Moda | 26. 04. 2019. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Guess kolekcija proljeće 2019

Guess je pripremio novu kolekciju kojoj nećete odoljeti ovog proljeća, te ju prezentirao na najbolji mogući način uz ljetne fotografije prekrasnih modela na moru. 

U kolekciji za žene ističu se cvjetne maxi haljine u žutoj i crvenoj boji u kombinaciji s raznim teksas komadima. ''Must-have'' komadi za muškarce su majice kratkih rukava usklađene s klasičnim ili poderanim jaknama od teksasa. 

Foto: PR / Guess kolekcija proljeće 2019

Guess se poigrao sa dizajniranjem torbica za ovo proljeće, pa ih možemo pronaći u raznim teksturama i uzorcima, dok je klasičnim aviator i ''mačkastim'' naočalama s reflektujućim staklima cilj svaku ženu učiniti senzualnom. 

Ponudu modnih dodataka obogaćuju otmeni rosegold, srebrni i zlatni satovi, te predimenzionirane  okrugle naušnice, čokeri i crvene naušnice s resicama koje će podići svaku kombinaciju.

Foto: PR / Guess kolekcija proljeće 2019

Kampanja za proljeće 2019. snimljena je u sunčanoj Palma de Mallorci u Španjolskoj sa zavodljivim modelima Viki Odintcova, Kristina Krayt, Mishel Gerzig, Gulsina Kalimullina i Andrea Damante, pod  budnim okom Paula Marciana, suosnivača Guess brenda.

Prva Guess monobrand radnja nalazi se u šoping molu Delta Planet u Banja Luci.

Foto: PR / Guess kolekcija proljeće 2019
Kopirati
Drag cursor here to close