Ne da gledat' u se

Ovo je Haalandov modni stil za plažu

Erling Haaland iskoristio je prve tjedne Eura 2020 za odmor, a njegov boravak u Grčkoj izazvao je veliku pažnju medija. Između ostaloga i zbog šarene ljetne odjeće...
Lifestyle / Moda | 02. 07. 2021. u 00:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Erling Haaland spada među najveće nogometne zvijezde iz Europe koje nisu nastupale na prvenstvu Starog kontinenta, na kojem od petka počinju četvrtfinalni mečevi.

Mladi Norvežanin iskoristio je prve tjedne Eura 2020 za odmor, a njegov boravak u Grčkoj izazvao je veliku pažnju medija. Između ostaloga i zbog šarene ljetne odjeće...

S obzirom da ga na Instagramu prati deset milijuna ljudi, sve što ovaj 20-godišnjak lansira ima i velikog marketinškog odjeka.

Ono što je odjenuo kako bi se za Instagram slikao u vrtu jedne luksuzne vile, na prvi pogled nam izgleda prilično infantilno, ali ništa nije slučajno.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Njegove sunčane naočale nisu bižuterija, a komplet za plažu u znaku flaminga kreirala je slavna modna kuća Dolce & Gabbana.

Nije Haaland prvi put viđen u tako šarenim tkaninama. Čini se da Haaland ima slabost prema ovoj luksuznoj modnoj etiketi, jer uvijek iznova dolazi sa zanimljivim i prije svega upadljivim kreacijama ovog brenda.

Inače, ukupna cijena flamingo trodijelnog kompleta, koji se sastoji od pamučne majice (575 €), plivačkih hlačica (595 €) i japanki (325 €), iznosi 1495 eura! Pozamašna svota za jedan komplet za plažu, oko čijeg se izgleda može i raspravljati. Ali, o ukusima se najčešće ne raspravlja ...

To je, dakle, što se tiče plaže. Kad leti avionom, onda to izgleda ovako...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Erling Braut Haaland (@erling.haaland)

Kopirati
Drag cursor here to close