Infinia MASTER CLASS 2019

Najveći regionalni stručnjaci iz beauty industrije u Mostaru

Već četvrtu godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizira prestižni beauty događaj ''Infinia MASTER CLASS 2019''.
Lifestyle / Moda | 07. 10. 2019. u 14:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveći regionalni stručnjaci iz beauty industrije u Mostaru: Lada Mitrašinović (Bela Make up) iz Zagreba, Stefan Subotić (Make up Artist) iz Beograda, Tea Flego (Make up Artist) iz Pule, Bojana Ostojić (Lash Artist) iz Beograda, Lesja Karić (Nail Majstor) iz Novog Sada te poznate influencerice Donna Lugonja iz Zagreba i Sunčica Šanjević iz Mostara.

Također, gosti predavači će biti Dea Leko iz Zagreba (osnivač i direktor Sajma vjenačanja) i dr.sc. Seid Masnica (BHTV) iz Mostara te na partiju dobrodošlice nastupit će poznata pjevačica Žanamari Lalić

Već četvrtu godinu za redom, Infinia d.o.o. iz Mostara organizira prestižni beauty događaj ''Infinia MASTER CLASS 2019''. Ovaj događaj - spoj ljepote i glamura – stavlja naglasak  na unapređenje poslovanja i stručnih znanja iz beauty industrije te  promociju istog kroz marketing i društvene mreže.

Kao i prošlih godina, i ovaj “Infinia MASTER CLASS 2019“ je događaj koji privlači zanimanje i pozornost cijele regije.

Gosti-predavači na ovom događaju su osobe koje su u samom vrhu regionalne beauty industrije. Jedna od njih je celebrity vizažistica Lada Mitrašinović iz Zagreba, poznatija kao Bela Make up, koja je proglašena Cosmo influencericom godine. Lada brine o izgledu poznatih lica u Hrvatskoj - Maje Šuput, Indire, Nine Badrić te mnogih drugih.

Još jedna poznata osoba iz svijeta šminkanja bit će predavač na ovom događaju – Stefan Subotić iz Beograda. Stefan je već odavno prešao granice naše regije sa svojim provokativnim i inovativnim metodama šminkanja i transformacije.

Svoje umijeće i vještine modernog make upa na Infinia Master Class-u prezentirat će i Tea Flego koja je postala planetarno popularna ponajviše radi efektne transformacije izgleda svoje bake. Priču o glamuroznoj baki Liviji su prenijeli utjecajni Huffington Post, NBC, Cosmopolitan, Elle, The Telegraph, La Republica, Il Messaggero te američki ABC news.

Tea je inače vlasnica make-up studija u Puli, a do sada je radila na brojnim glazbenim i filmskim projektima te je gost/predavač i organizator mnogih master edukacija.

Edukaciju za usavršavanje rada extenzija trepavica vodit će jedan od najboljih stručnjaka za ovu oblast Bojana Ostojić iz Beograda. Bojana se već dugi niz godina bavi extenzijama trepavica, internacionalni je edukator, vlasnik marke za trepavice Elli Lash te je Lash Inc training provider i objavljuje svoje članke u prestižnom svjetskom magazinu Lash Inc UK Magazine.

Iz svijeta nail industrije dolazi nam predavač Lesja Karić iz Novog Sada. Lesja je osnivač i vodeći međunarodni predavač estetske akademije Atelier LK by Lesja Karić, licencirani međunarodni instruktor te licencirani međunarodni sudac za nail art. Lesja je također osnivač i glavni urednik časopisa za modeliranje i dizajn noktiju Atelier Nails te pokretač Otvorenog međunarodnog šampionata iz modeliranja i dizajna noktiju Magic & Nails.

Kako bi unaprijedile svoj biznis kroz marketinško djelovanje i društvene mreže, učesnice ovog događaja imat će priliku slušati od uspješnih i utjecajnih osoba iz oblasti društvenih mreža i marketinga Donne Lugonja i Sunčice Šanjević.

Također, svoje bogato iskustvo iz svijeta beauty industrije podijelit će Dea Leko iz Zagreba - osnivačica je i direktorica Sajma Vjenčanja koji traje već devet godina.

Umijeće uspješnog prezentiranja svoga rada kroz javni nastup sudionicima ovog događaja prenijet će poznati TV urednik i voditelj Seid Masnica.

Posebna gošća ovog događaje je hrvatska kantautorica Žanamari.

''Infinia MASTER CLASS 2018'' ove godine održat će se od 18. do 20. 10. u Mostaru -  u hotelu Mostar.

Zlatni sponzor ovog događaja je Kryolan BiH. Događaj su još podržali  DM cosmetic market, Lovely Bag, MCI, Nivea, Callux BiH, Frizerland BiH, Violeta, Afrodita Cosmetics, Aleksandar Cosmetics, MK Color, Avon Cosmetics, Caffe slastičarna Aldi, Hotel Mostar, Leda, Mionetto, Keš doo, iBeauty, For Rest Medjugorje, ...

Učite od najboljih kako kvalitetan rad i strast spojiti u jednu vrstu lijepe umjetnosti i uspješnog biznisa.

Za prijave i sve druge informacije  kontaktirati organizatore putem fb stranice Edukacijski centar Infinia ili na Salon ljepote Infinia, putem instagrama salon.infinia, na mob. 063 620 355 ili putem mail-a [email protected]

Kopirati
Drag cursor here to close