Isprobaj

Najbolje frizure za kišno vrijeme koje vlaga neće upropastiti

Kišno vrijeme, zna svaka žena, nije baš nježno prema frizurama
Lifestyle / Moda | 30. 09. 2020. u 20:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Instagram / Najbolje frizure za kišno vrijeme

Kiša ima svojih čari, ali nijedna od njih nije povezana s kosom. Gotovo svaka žena zna da po ovakvim kišnim danima svaki trud oko frizure pada u vodu. Ipak, neke frizure bolje podnose vlažno vrijeme od drugih, a evo i koje:

Kovrče, ali pod kontrolom 

Žene s ravnom kosom imaju problem da im kosa po kišnom vremenu izgleda kao da je slijepljena, dok one s prirodno kovrčavom kosom u sekundi dobiju sitne, neuredne kovrče koje strše na sve strane.

Foto: Instagram / Nije preporučljivo stavljati lak na kovrčavu kosu kada je kiša

Da se to ne bi događalo, prije nego što izađeš van na kišu obavezno kosu pošpricaj regeneratorom u spreju koji se ne ispire jer se u tom slučaju sitne dlačice neće oteti kontroli, a i kad ti se bude sušila kosa, ostat će uredna.

Nije preporučljivo stavljati lak na kovrčavu kosu kada je kiša vani jer će se tvoje kovrče zamrsiti i slijepiti, a to vjerojatno ne želiš.

Lagana punđa

Ovo je frizura koja će teško podleći utjecaju vlage, a možeš je nositi u raznim prilikama, od svakodnevnih do onih najglamuroznijih (da, kiša pada i kad ti ideš na neke važne događaje).

Foto: Instagram / Niska punđa, ne strogo zalizana, dobro će se oduprijeti vlazi

Niska punđa, ne strogo zalizana, dobro će se oduprijeti vlazi i neće se pokvariti čak i ako malo pokisneš, a možeš je 'podići' ako dodaš koju sitnu pletenicu ili neku lijepu kopču, pogotovo ako ti ti treba svečanija frizura. 

Foto: Instagram / Ovo možda još nisi vidjela, ali skroz je fora.

Kosa pod kapa kabanicom

Ovo možda još nisi vidjela, ali skroz je fora. Naime, ova kapa izrađena od PVC materijala štiti tvoju kosu da se ne smoči. Ispod nje možeš nositi bilo koju frizuru, a ono što je sigurno jest da će tvoja kosa ostati suha.

Podignuti ili spušteni rep

Možeš birati između dvije varijante konjskog repa: strogi, glatko povučeni rep, koji izgleda jednostavno i plemenito, ili verzija labavog repa vezanog i učvršćenog s mnogo spreja za kosu.

Foto: Instagram / Rep je savršena frizura za kišu

Rep je savršena frizura za kišu jer čak i ako si bez kišobrana i pokisneš, rep će izgledati kao da si ga zagladila lakom za kosu, piše miss7.

Kopirati
Drag cursor here to close