Bh. predstavnik

Mladić iz Goražda na izboru za Mistera svijeta

Ovogodišnji izbor MR World trebao bi biti najveći i najuspješniji događaj u povijesti natjecanja.
Lifestyle / Moda | 10. 08. 2019. u 16:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Darko Milović iz Goražda je Mister Bosne i Hercegovine i naš ovogodišnji predstavnik na izboru MR WORLD 2019.

Oko 100 odabranih natjecatelja iz cijelog svijeta doputovalo je 6. kolovoza u Manilu na Filipinima, a finale MR world će se održati u petak 23. kolovoza u Coliseumu Smart Araneta, jednom od najvećih azijskih zatvorenih dvorana.

Foto: PR / Darko Milović 
Foto: PR / Darko Milović 

Grandiozni Festival MR world započeo je svečanom ceremonijom otvaranja olimpijskog stila u Manili kako bi se zemlje natjecateljice MR svijeta predstavile globalnoj publici.

Ovogodišnji izbor MR World trebao bi biti najveći i najuspješniji događaj u povijesti natjecanja. To je do sada najveći broj natjecatelja koji su ikada sudjelovali na ovom muškom natjecanju.

Foto: PR / Darko Milović 

Direkcija izbora Miss i Mistera BiH odabrala je na Castingu Darka Milovića iz Goražda za Mistera BiH kao našeg ovogodišnjeg predstavnika. Darko ima 17 godina i učenik je srednje Ekonomske škole u Goraždu, voli sport, talentiran je za nogomet, govori engleski jezik .

U nizu Mr World izazova, natjecatelji će testirati svoju fizičku i mentalnu izdržljivost u kategorijama extreme, sport, talent, moda te multimedija.

Foto: PR / Darko Milović 

Julia Morley, predsjedateljica i izvršna direktorica Miss Svjetske organizacije kazala je kako je MR World jedinstveno natjecanje.

''Natjecatelji se bore jedni protiv drugih, ali u osnovi toga je atmosfera sportskog duha, jedinstva i prijateljstva, što čini ovo natjecanje tako prekrasnim iskustvom za sve one koji su uključeni'', rekla je.

Kopirati
Drag cursor here to close