Od radionica do zabave

Mostarski sajam ove godine priprema mnoštvo zabavnog sadržaja

Mostarski sajam nastavlja tradiciju organiziranja bogatog kulturno-zabavnoga programa za sve posjetitelje
Lifestyle / Moda | 19. 02. 2020. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

23. izdanje Mostarskog sajma gospodarstva, najveće međunarodne manifestacije u regiji i mjesta dobre zabave, ulazi u završne pripremen za 2020-tu godinu. I ovoga puta organizatori nastavljaju sa pozitivnom energijom i bogatim sadržajima.

U organizaciji zabavnoga programa i ove im je godine pomogla - HERCEGOVAČKA PIVOVARA koja iz godine u godinu prepoznaje značaj Mostarskoga sajma, ne samo za Mostar i Hercegovinu, nego i cijelu regiju, ali i Taboo Restoran i Bar, koji pripremaju zanimljiv sajamski program nakon sajamskog dana.

Ukoliko želite dobru zabavu uz bendove, stand-up, cabare i sve to upotpunjeno odličnom gastro pričom, onda je Taboo mjesto za Vas, a više detalja donosimo uskoro.

I ove godine za sve dame, pripremili smo nagradnu igru Makeover, o čijim pravilima se mogu svi informirati putem FB stranice Mostarskoga sajma. Nagradna igra traje do  15.3., a ime sretne dobitnice bit će objavljeno na društvenim mrežama Sajma sljedeći dan čiji će finalni izgled prezentirati na glavnoj pozornici sajma, u četvrtak, 2.4.2020. za kada imaju najavljen  MODNI DAN.

Foto: PR / Radionice na Mostarskom sajmu (kliknite na fotografiju za veći prikaz)

Moda i fotografija

Ove godine, cjelokupan stil će mijenjati tim pod dizajnerskom palicom Helene Beljo, kreatorice popularnog i unikatnog brenda Poppy ( odjeće, torbi , ruksaka za svaku ženu). Frizure će biti prepuštene Dijani Bošković ( Salon DI) i Sanji Vrljić (Studio Hair design) make up, vizažistici Ana-Ivi  Marušić koja će šminkati ne samo dobitnicu već i manekenke modne agencije Gloss koje i ovegodine nose modne revije na mostarskom sajmu.

''Veliku dobrodišlicu našem timu zaželit ćemo DM drogerie marketu, koji su naši službeni makeup partneri sajma'', rekli su organizatori Sajma.

''Naša dobitnica bit će počašćena i sa tretmanima u KS DŽANA, a sve detalje procesa moći ćete pratiti na našem Instagram profilu''.

Modni dan ugostiti će tradicionalnog partnera koji je od samih početaka prisutan na revijama boutique Cool, zatim dizajnericu Samku Kovačević iz Sarajeva,  kao i mlade i perspektivne dizajnere LOGOS centra čiji se dizajni pripremaju pod voditeljskom palicom Tomislava Zovke, a svoje umjeće i nove trendove prezentirati će i učenici srednjih frizerskih škola iz Mostara i Širokoga Brijega.

Novitet ove godine je Radionica FOTOGRAFIJE Ivana Kelave - Što čini dobru fotografiju?

Prijave su također otvorene na FB i Instagram stranici i orgaizatori misle da će ovo biti pun pogodak za sve ljubitelje fotografije.

Foto: PR / Radionice na Mostarskom sajmu (kliknite na fotografiju za veći prikaz)

Slatki kutak

''Na slatkom kutku ove godine družit ćemo se sa nekim starim, ali i nekim novim imenima. Srednja strukovna škola/smjer slastičari iz Čitluka, Slatki užitak by Darija Bojović, Petra Jakić sa svojim Zdravim kutkom, Ružica Slezak torte te Torte by  Emina Ećo za vas će spremiti najukusnije i najslađe zalogajčiće, a zahvaljujući njima imate mogućnost osvojiti vrijedne i ukusne nagrade'', navodi se.

Kada smo kod slastica i zdravog načina života, na sajmu ćemo imati priliku čuti još jednu zanimljivu temu a to je Što je važnije - prehrana ili trening?, na kojoj možete sudjelovati sa pitanjima. Predavanje će se održati u subotu 4.4. od 12 sati.

I ove godine tu je Radionica stručno osoblje City SPA centra,a  uz njih sudjelovat će još i Marko Čavka, Dario Bilić i Ivana Cvitković ispred  Rehabilitacijskog centra Život, članovi Nutricentra Mostar, Ivana Džidić i Anita Glibić ispred SCM Fitness Centra, Nevena Pandža i Vedina Ajanović ispred Centra zdravih navika, a event je  kao i i svake godine podržao Dukat FIT.

Za sve one koji vole dobru glazbu i ples, male i velike ljubitelje najavljena je Plesna reviju - Ja sam za ples, gdje će glavnom pozornicom prodefilirati plesači PS MoStars, Mostarske mažoretkinje, PS Flash,ŠPK Zrinjski, Čapljinske mažoretkinje, Tomislavgradske mažoretkinje, Mažoretkinje Prozor-Rame, PS Pro.dance, PS B-Dance, PS Erigo-D, Mažoretkinje Širokog Brijega, Baletna škola iz Mostara, HPK Široki, HPK Grude, HPK Posušje i Mažoretkinje Uskoplje.

Sajam knjige

Podsajamska manifestacija Sajam knjige i ove godine će zahvaljujući suradnji Društva hrvatskih književnika Herceg-Bosne i Mostarskoga sajma ugostiti mnogobrojna književna imena sa naših prostora, kao i  mnogobrojne izdavačke kuće koje će zadovoljiti apetite ljubitelja pisane riječi.

U glazbenom dijelu programa nastupit će Romeo Nikolić, Josip Bilać, dječji zbor Leptiri, Ana Đukanović te Anita Šunjić.

Pridružite nam se na mjestu dobre zabave-vidimo se na Mostarskom sajmu!

Kopirati
Drag cursor here to close