Poppy bags

Mostarska dizajnerica kreirala kolekciju inspiriranu Japanom

Poppy bags predstavila novu kolekciju na BH Fashion Weeku u Sarajevu.  
Lifestyle / Moda | 14. 11. 2018. u 17:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kreativna dizajnerica Helena Beljo, ime koje stoji iza već poznatog branda Poppy bags, svečano je predstavila novu kolekciju ‘Magna’na 41. BH Fashion Weeku u Sarajevu i izazvala oduševljenje prisutnih modnih uzvanika.

Bh scena je u utoraku Sarajevu s oduševljenjem, i po prvi put,pozdravila novu Poppy kolekciju ručno rađenih torba i odjeće.

Foto: Kristina M. / Predstavljena nova kolekcija

“Na tjednu mode u Sarajevu predstavljena je nova kolekcija torba i odjeće. Radi se o torbi/ruksaku Magna s ručno izrađenom drvenom ručkom, te modelu Ōku s PVC i drvenim detaljima. Predstavili smo i liniju odjevnih predmeta. Radi se o haljinama i ručno oslikanim majicama. Odjeća je osmišljena za urbane i užurbane žene, koje uživaju u udobnosti i funkcionalnosti”, kazala je Beljo, te predstavila i rad mostarskih umjetnika Libelle, unikatnog ručnog rada u drvu.

Kreativni um dizajnerice iz Mostara ovaj put je našao inspiraciju u Japanu, što ćete i sami dokučiti gledajući novu kolekciju, priopćeno je.

Foto: Kristina M. / Nova kolekcija branda Poppy bag

Ōku – japanski ‘hrast’, odvest će i vas do Zemlje izlazećeg sunca. Magna, od engleske riječi Magnificent, što znači veličanstven, objašnjava kolekciju samu po sebi.

Novu kolekciju branda Poppy bags možete pronaći na društvenim mrežama i web stranici brenda. Njihove torbe se već dugi niz godina mogu pronaći u modnim dućanima diljem BiH, Hrvatske i u svijetu.

Kopirati
Drag cursor here to close