Prijave u tijeku

Mostar: Otvoren casting za modni spektakl Fashion Arena

Modni spektakl FASHION ARENA održat će se 08.12.2017., u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru.
Lifestyle / Moda | 24. 11. 2017. u 14:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

FASHION ARENA poziva sve zainteresirane na otvoreni casting za manekene, koji će se održati u subotu, 25. studenog u 13 sati na 1. katu Mepas Malla u Mostaru.

Prijavu s osobnim podacima i fotografijom poslati na mail [email protected], najkasnije u subotu (25.11) do 10 sati.

Modni spektakl FASHION ARENA održat će se 08.12.2017., u kongresnoj dvorani zgrade Vlade FBIH u Mostaru. Ovo će biti druga FA u organizaciji agencije PRimere, a intencija je da postane tradicionalni, regionalno prepoznatljiv vrhunski modni događaj.

“Prvom Fashion Arenom ostvarili smo predviđene ciljeve, plasirajući i pozicionirajući događaj koji se istaknuo kvalitetom organizacije i same ponude. Regionalne velike medijske kuće izvještavale o Fashion Areni afirmativno, pozicionirajući grad Mostar visoko na modnoj mapi regije, što je bio i primarni cilj projekta”, poručili su organizatori.

I ove godine predstavit će se najeminentnija dizajnerska imena iz svijeta mode koja egzistiraju na našoj modnoj sceni te poznati modni brendovi s našeg tržišta. Sve kolekcije bit će predstavljene prema svjetskim standardima uz vrhunsku produkciju, dok će cjelokupne izlaske osmišljavati i realizirati profesionalni tim.

Događaj će osim modnih trendova ponuditi i vrhunski ugođaj s dašakom svjetskog glamura, a izravni TV prijenos realizirat će Naša TV.

Kopirati
Drag cursor here to close