Mostarski sajam

Mostar: Dajana i Iris se spremaju za makeover

Dajana i Iris upoznate su sa svim članovima tima koji će raditi na promjeni njihova izgleda.
Lifestyle / Moda | 08. 04. 2018. u 09:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dajana Medić i Iris Okano dvije su sretne dame čiji će se image promijeniti od glave do pete na ovogodišnjem Live Makoveru na Mostarskom sajmu, koji je na rasporedu u četvrtak, 12.4.od 13h, kao dio tradicionalnog Modnog dana.

Nakon što su saznale sretnu vijest, Dajana i Iris upoznate su sa svim članovima tima koji će raditi na promjeni njihova izgleda.

Za styling Dajane pobrinut će se dizajnerica Aida Musinović ( Aida Musinović design) dok će Iris nositi kreaciju također domaćeg brenda Pavone. Njihov izgled će uljepšati i upotpuniti torbice sa potpisom POPPY BAGS.

Priprema frizura i make up-a je prepuštena stručnom osoblju  frizersko-kozmetičkog studija New Green, koji će uraditi sve da dobitnice zasjaju.

Službeni make up partner je i ove godine- ARTDECO, čije proizvode možete pronaći u svim CM trgovinama diljem BiH, i koji će dobitnice darivati sa poklon paketima ne samo Artdeco proizvoda nego i linije Ovnak trendy i Ovnak beauty !

Foto: PR / Dajana Medić 

Dobitnice su osvojile  još i opuštajuće tretmane lica, microblending -japansko iscrtavanje obrva, oblikovanje, produživanje i ugradnja trepavica, pedikuru, manikuru, trajni lak ili ugradnju noktiju, anticelulitne tretmane spraytan i sve to samo zahvaljujući kozmetičkom salonu DŽANA.

Finalni izgled naših djevojaka pogledajte na Mostarskom sajmu u četvrtak 12.4. od 13 sati, kada ćete moći uživati i u modnim revijama  domaćih brendova i njihovih novih kolekcija za proljeće/ljeto 2018 poput Pavone, Aide Mušinović, TKM design nakita iz Opuzena, Nives Ćorić by NICCA, Marijane Vasilj (Mara Handicrafts), butik COOL, Tag Tie,  Ma Cheri by Marijana Dukić, Novi Nakit by Ružica Žilić, Vestido Designe, te mladih frizera Srednje medicinske škole Sestara Milosrdnica-odjel frizeri iz Mostara.

A da sve bude u dobrom ritmu pobrinut će se i  Dj Marina Mimosa.

Za zanimljiv i raznovrstan sadržaj zaslužni su ponosni sponzori zabavnoga programa- Hercegovačka pivovara i Mostarsko pivo, HT Eronet ARTDECO cosmetics, Vina Zadro, Mamma mia food delivery,pekarna Mlini, ZK Office, Canon, Dukat i SinkroMO .

''Ne zaboravite da smo za Vas ove godine pripremili i dvije zanimljive Radionice na temu "Kako do zdravijeg životnog stila?" ( srijeda, 11.4.od 15h) i "Blogeri bez bloga" ( petak, 13.4.od 13h), a  nakon cjelodnevnih događanja na Sajmu moći ćete se opustiti i uz After Fair party-e na adresi BLAM Music i Beer bara, gdje ćete uživati uz Anitu Šunjić, DJ Bossu i DJ Marinu Mimosa & Yoskhan'', priopćili su organizatori događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close