Predstavljanje u Parizu

Modna dizajnerica Belma Tvico zabljesnula sa svojim kreacijama u Parizu 

Kolekcija Belme Tvico je ovaj put privukla veliku pažnju kupaca sa bliskog Istoka, tako da, nakon što se u Parizu od veljače već može kupiti kolekcija proljeće/ljeto 2018, kreacije Belme Tvico od ljeta će se moći kupiti i na bliskom Istoku.
Lifestyle / Moda | 07. 03. 2018. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Renomirana bosanskohercegovačka modna dizajnerica Belma Tvico ponovno je zabljesnula u Parizu, gdje je predstavila svoju novu kolekciju, priopćeno je.

Ovo je drugi put da se ova vrhunska modna dizajnerica iz Sarajeva predstavila u francuskoj prijestolnici, za vrijeme Paris Fasion Weeka, gdje je svoju aktualnu proljeće/ljeto 2018 Infinity kolekciju predstavila krajem protekle godine u luksuznom lancu hotela The Westin Paris. Ovoga puta, od 1. do 7. ožujka, Belma Tvico svoje je jedinstvene kreacije predstavila u Studio Zeta Showroomu, u Artcurialu, prelijepom neoklasičnom  izdanju koje se nalazi na uglu ulice Avenue Montaigne i bulevara Champs Élysées, gdje su smješteni dućani s najvećim svjetskim brendovima i najskuplji hoteli.

''U Parizu sam predstavila novu kolekciju za jesen/zimu 18/19 u sklopu ekskluzivnog showrooma u Artcurialu i posebno sam ponosna što sam dobila poziv da se upravo ovdje predstavim. Sama atmosfera ovdje je fantastična, za vrijeme Paris Fashion Weeka, na svakom koraku su revije vrhunskih modnih kuća, a sve vrvi od instagram bloggera, prije svega iz Kine i Japana. Svake večeri, nakon showrooma, zajedno s ostalim dizajnerima, uživam punim plućima u svim čarima ovog posebnog grada'', ističe Belma Tvico, koja se 8. ožujka vraća u rodno Sarajevo.

''Po povratku kući, odmorit ću tjedan dana, a onda počinjem s pripremom nove kolekcije. Radujem se da mogu najaviti da u lipnju planiramo veliki gala event u Sarajevu povodom 10 godišnjice moga rada, na kojem će biti jako mnogo poznatih lica koje nose moje komade iz cijele regije, ali i Europe'', otkriva Belma Tvico.

Inače, mnogo modnih influencera, manekenki i francuskih glumica posjetilo je showroom Belme Tvico, a Zita Vass, Teodora Djukic, Abla Sofy, Sara Waka i Gaia Weiss pojavile su se u Belminim krecijama na predstavljanju nove kolekcije poznatog brenda Cesare Paciotti, u Ritz Paris hotelu.

Predana svojem pozivu i poslu, Belma Tvico s ponovljenim predstavljanjem svoje nove kolekcije u Parizu, sa svojim jedinstvenim modnim izrazom, suvereno se rame uz rame pridružuje poznatim svjetskim modnim dizajnerima. Kreacije Belme Tvico ponosno nose i mnoge istaknute dame iz regije, ali i šire, od kojih svakako treba spomenuti francusku glumicu Julie Judd, pjevačice Mayu Sar i Tijanu Dapčević, kraljicu sevdaha Hanku Paldum, glumicu Doris Pinčić Rogoznica, tv lice i voditeljicu SFF-a Maju Čengić Miralem, manekenku Džejlu Glavović, selektoricu SFF-a Elmu Tataragić, life health i business coacha Draganu Jovanović, pjevačicu Maju Milinković, glumicu Vanesu Glođo, influencerice  Hanu Hadžiavdagić i Martinu Saira Keškić i mnoge druge.

Nakon što je bila na prezentaciji Belmine Infinity kolekcije u Sarajevu, francuska glumica Julie Judd  ponovno je posjetila showroom Belme Tvico, sa svojom agenticom i dogovorila kreacije koje bi Julie trebala nositi na ovogodišnjem Kanskom filmskom festivalu. Treba spomenuti i da je u Parizu, tijekom Belminog predstavljanja u Studio Zeta Showroomu,  s poznatim  ukrainskim modelom, Yulianom Korotkova,  sniman editorijal za američke modne magazine, a koji će biti objavljeni tijekom travnja.

Kolekcija Belma Tvico je ovaj put privukla veliku pažnju kupaca sa bliskog Istoka, tako da, nakon što se u Parizu od veljače već može kupiti kolekcija proljeće/ljeto 2018., kreacije Belme Tvico od ljeta će se moći kupiti i na bliskom Istoku.

Više o vrhunskim kreacijama Belme Tvico potražite na web stranici Belmatvico.com.

Kopirati
Drag cursor here to close